3 gode grunner til å kjøpe en tørketrommel

Er du på utkikk etter en ny tørketrommel og er usikker på om det virkelig er verdt å kjøpe en? Det r flere gode grunner til at det er bedre å tørke klær i en tørketrommel enn å tørke klærne på et tørkestativ. I denne artikkelen tar vi for oss de tre viktigste grunnene til hvorfor det er en god investering å kjøpe en tørketrommel.

Tørketrommel er energieffektiv

Kanskje er det første gang du kjøper en tørketrommel og lurer på hvorfor det er en så god investering? Det er mange fordeler med å kjøpe en tørketrommel. De beste tørketromlene med varmepumpe er mer energieffektive enn å tørke klær på en tradisjonelt tørkestativ. Hvis du tørker klær på et stativ, vil fuktigheten fordampe i luften slik at temperaturen i rommet synker. Det krever mye energi for å få temperaturen tilbake til normalen, noe som i bunn og grunn er sløsing. 

Perfekt for en travel familie

Mange småbarnsfamilier har en travel hverdag. Med små barn blir det fort mye skittentøy som skal vaskes, og dermed mye nyvasket tøy som skal tørkes. Tørketrommel er populært blant barnefamilier og passer bra de som vasker mye klær. Tørketrommelen sørger for at tøyet er tørt og klart til bruk på null komma niks. Takket være tørketrommelen slipper du  å vente lenge på at klærne tørker. I tillegg slipper du å sette opp et tørkestativ som vanligvis bare er i veien. Tørketrommel gjør rutinene for klesvask rett og slett mye enklere.

Reduserer støvmengden

Ofte når du tørker klær med tørketrommel finner du mye lo i filteret. Mange tror at loen består av fibre fra klærne, men det er feil. Loen består hovedsakelig av partikler som har festet seg til klærne. Lo som ikke blir filtrert av tørketrommelen, vil havne i luften og etterhvert legge seg på som støv på gulvet og overflater. Det betyr at hvis du bruker tørketrommel, vil det være mindre støvete enn når man tørket på et stativ. Derfor er tørketromler gode nyheter for allergikere – de fjerner massevis av støv! I tillegg fjerner det rester av eventuelle dyrehår fra klærne dine og rester av vaskemiddel. Tørketrommel er også skånsomme med klærne dine, så du trenger ikke å bekymre deg for å slite de ut.

Vi håper at artikkelen har gjort deg litt klokere på hvorfor det er en god idé å investere i en god tørketrommel!

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...