Amerikansk hær håper å rekrutere gjennom webcasts


I Amerika, har militæret alltid vært god til å rekrutere menn og damer inn i tjenesten. Nå vil de nå ut til enda fler og vise hvordan militærlivet egentlig er. Dette skal de gjøre på en helt ny metode; Webcasts på nettet.


Satser på teknologi

«Army Strong» er et av slagordene til nettstedet www.goarmy.com, et nettsted som prøver en helt ny framgangsmåte å rekruttere soldater på. Her vil de med en webcast (tv-show på nett) vise mer i dybde hvordan livet til en soldat er. Planen er å videreutvikle en slags serie, der seeren får se livet til en soldat og spørre dem spørsmål. Det primære målet, er å nå ut til aldersgruppen 17-24 år. Med den nye rekrutteringsmetoden, håper de å få gode resultater.

En annen måte å rekruttere på

Istedenfor den vanlige gaterekrutteringen, vil de påvirke mer personlig inn på den ønskede målgruppen. De mener at dette kan være et godt hjelpemiddel til å hjelpe å overtale foreldre og ellers setter inn den «tøffe» mentaliteten som militæret vil framstille. Hele budsjettet på markedsføringen har blitt beregnet til å ligge på hele 1,35 milliarder dollar fra 2006-2011.

Andre ting som siden har å by på er noe som heter «Virtual Army Experience», der man reiser gjennom en liten omvisning, med spill og andre interaktive funksjoner. Dette er rettet mot barn helt ned til 13 år, noe som har fått kritikk for å framstille krig som gøy og kult.

For å se noen av videoene på denne nettsiden så klikker du her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...