Anmeldelse av GeForce Experience

GeForce Experience er en gratis programvare som automatisk optimaliserer spillinnstillinger og drivere for at du lettere skal oppdatere dine spill og videoer. Dette programmet tilbyr derfor en bedre balanse mellom kvalitet og ytelse for optimalisering på akkurat din PC.

Programmet gjør det enkelt å ta opp videoer og å dele videoene med dine venner. Du kan effektivt benytte deg av direkte overføringer på blant annet Facebook, YouTube og Twitch. For å utføre dette benytter programmet seg av teknologien NVIDIA ShadowPlay. 

Ta opp og spill av videoer

Ved å bruke programmet GeForce Experience kan du enkelt forevige skjermen ved å ta flotte skjermbilder og gjøre opptak av dine favorittspill. Du kan dele dine videoer med dine venner slik at dere sammen kan få mest ut av spillopplevelsen. Dette programmet passer derimot best datamaskiner som benytter grafikkortet GeForce.

Du kan også effektivt gjøre opptak av videoer som du senere kan publisere på kanaler som Facebook og YouTube. Programmets egenskaper gjør at opptaket av videoen får med seg alle detaljer slik at grafikk og design opprettholdes maksimalt.

Varsler om tilgjengelige drivere

I utgangspunktet er GeForce Experience en programvare som medfølger grafikkortet GeForce GTX. Hovedoppgavene til programvaren er å oppdatere driverne og automatisk optimere dine spillinnstillinger slik at brukeropplevelsen blir best mulig. I tillegg gjør programvaren det mulig å dele dine beste spillopplevelser med dine venner.

GeForce Experience varsler automatisk når drivere blir tilgjengelig og må oppdateres. For at oppdateringen av drivere skal foregå effektivt benyttes blant annet en NVIDIA-teknologi. Totalt forbedrer dette kvaliteten på spillene som blir utgitt ved å øke ytelsen, forbedre spillopplevelsen og reparere mangler og feil.

Ta profesjonelle bilder av spillene

Teknologien NVIDIA gjør det mulig å ta bilder i 360-graders bildevinkel. En slik funksjon muliggjør at det kan tas bilder som gir et virtuelt og ekte inntrykk. Ved å bruke GeForce Experience kan du laste opp bildet ditt til Facebook eller Google slik at det deles med dine venner eller publiseres offentlig.

Programvaren bidrar til å fange opp detaljer som gjerne ikke blir synlige om du bruker andre programvarer. Dette er en egenskap som også gjør seg gjeldende når du skal ta tilfredsstillende skjermbilder. Den gode kvaliteten som her oppnås gjør at bildene kan forstørres og henges opp på veggen med godt resultat.

Last ned GeForce Experience

Du laster ned programvaren GeForce Experience gratis på din PC. Driverne vil deretter bli oppdatert automatisk i henhold til det som er optimalt på din PC. Dine spillinnstillinger vil også automatisk optimaliseres for at du effektivt skal kunne dele dine unike spillerfaringer med dine venner. Du finner enkelt frem til de beste spillene ved å bruke denne programvaren.

Dersom du velger å benytte deg av Geforce Experience kan du nyte optimaliserte innstillinger for mer enn 350 spill. Dette gjør at dine spillerfaringer stadig kan oppdateres i forhold til de spill som er tilgjengelig i markedet. Du kan også ta supre skjermbilder der du fokuserer på spillets utsøkte detaljer og design, for slik å fremheve spillets kvaliteter på best måte.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...