Antivirus til mobilen din med Bitdefender Mobile Security

I 2015, 2016 og 2017 ble Bitdefender Mobile Security & Antivirus kåret til det beste antivirusprogrammet for Android av AV-TEST. Dette er et avansert sikkerhetsprogram som gir deg komplett beskyttelse mot virus, skadevare og andre typer internettrusler.

Bitdefender tilbyr en 14-dagers prøveperiode før du må gå over og abonnere på Bitdefender Mobile Security. Last ned Bitdefender Mobile Security.

Nå også med VPN inkludert

Bitdefender har nå også lagt til VPN-tjeneste, slik at du kan surfe anonymt og unngå geosperringer. Med basispakken får du 200 MB datatrafikk daglig. Ønsker du ubegrenset bruk av VPN, kan du oppgradere til Premium VPN som finnes i Bitdefender Total Security. Du får da også et stort utvalg virtuelle plasseringer, inkludert USA, Storbritannia, Italia og Australia.

Her er noen av funksjonene som er inkludert i Bitdefender Mobile Security

  • Anbefalte sikkerhetsinnstillinger med Autopilot
  • Beskyttelse av E-postkontoen din, og kontroll av brudd
  • Følsomme apper og informasjon kan låses med en applås
  • Internettbeskyttelse i sanntid. Surf tryggere og Antivirus til Android
  • Anti-Theft lar deg spore, låse og tømme telefonen din
  • Med WearON kan du også beskytte smartklokken din med Bitdefender Mobile Security
  • Fantastisk skadevarebeskyttelse

Skadevareskanner

Uavhengige tester har vist at Bitdefender Mobile Security har en 100 % suksessrate når det kommer til oppdagelse av skadevare. Med en skadevareskanner som alltid inneholder de siste virusoppdateringene, vil du alltid kunne føle deg trygg. Skanningen starter automatisk søk etter skadevare når du installerer nye apper.

Autopilot

Autopiloten fungerer som en sikkerhetsrådgiver, og gir deg gode råd og bedre innsikt hva gjelder mobilsikkerheten din.

Kontopersonvern

Er du usikker på om E-postkontoen din er trygg, eller om informasjon fra den er lekket? Bitdefender Mobile Security kan enkelt kjøre en sjekk på det.

Smart Unlock

Med Smart Unlock kan programmet automatisk slå av eventuelle pinkoder du måtte ha på ulike apper når du logger deg på hjemmenettverket eller andre nettverk du stoler på.

Støtte for fingeravtrykk og tidssperre for pinkode

Som nevnt kan du låse enkelte apper og funksjoner med passord. Du kan også velge at de låses opp med et fingeravtrykk fremfor en kode. Dersom noen forsøker å få tilgang til appene dine, men skriver inn feil pinkode fem ganger, vil systemet sette en tidssperre på 30 sekunder før man kan teste på nytt. Det gjelder altså å ha kontroll på pinkodene.

Anti-Theft og Snap Photo

Skulle du miste telefonen eller få den frastjålet, kan du forsøke å søke den opp fra en hvilken som helst enhet som er tilkoblet nettet, og se hvor den er. Det er også mulig å ringe telefonen med denne funksjonen. Dette forutsetter riktignok at telefonen er på.  Skulle den ha kommet i feil hender, vil du også ha mulighet til å tømme enheten, slik at viktig og personlig informasjon ikke havner i feil hender.

Med Snap Photo-funksjonen vil det bli tatt et bilde av enhver uvedkommende som forsøker å komme seg inn på telefonen din.

I tillegg kan du utvide Bitdefender Mobile Security til også å beskytte Android-klokker. Da vil også disse kunne spores opp om du skulle være så uheldig å miste en enhet.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...