Blokkering av annonser – tyveri fra mindre nettsteder eller ei?

Er blokkering av annonser det samme som å stjele fra nettsteder? Kan dette sidestilles med ulovlig fildeling? Ta diskusjonen i vårt forum.

Interessant diskusjon

Det foregår en interessant diskusjon i forumet vårt for tiden, og jeg håper at flere med forskjellige meninger kan delta i denne – vi diskuterer om man kan regne annonseblokkering som et regelrett tyveri fra nettsteder som er avhengig av disse inntektene for å overleve. For det er et faktum at lesere per i dag henter et gratis produkt fra disse nettstedene, altså lesestoff, tjenester, også videre.

blokkeres i nettleseren

Er det da riktig av de samme personene som henter et gratis produkt (som det koster penger å produsere) blokkerer reklame på disse nettstedene? Dette gjøres som oftest ved hjelp av utvidelser til nettleseren, programvare, eller ved at man har muligheten i nettleseren (Opera).

Vær vennlig å ta diskusjonen videre i vårt forum, hva mener du er riktig?

PS! Dette er ikke en diskusjon som handler om hvorvidt det er riktig å bruke annonser i blogger eller ei, det handler om de nettstedene som faktisk har utgifter ved å drive, og som kun har en inntektskilde – annonsering.

Vi i Teknonytt beklager at det har vært lite oppdateringer i de siste dagene, men vi kommer nå sterkt tilbake med nytt innhold hver dag, også i helgene!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...