De nye teknologitrendene for bryllup

Bryllupet er en av de mest klassiske feiringene i vårt samfunn, og folk flest skal gjennom denne på et eller annet tidspunkt i sitt liv. Derfor er det viktig å gjøre festen så optimal som overhodet mulig. Med ny teknologi som blir utviklet daglig, så er det mange spennende ideer som kan prege ditt fremtidige bryllup. Fra 3D printere, til droner, og prosjekteringer, så finnes det så ufattelig mye spennende som du kan benytte for å sprite opp bryllupet litt ekstra!

1. Droner til foto og video på bryllupsdagen

Få kan argumentere mot at bilder og video fra bryllupsdagen er noe av det viktigste for tiden fremover. En må tross alt ha fine bilder og film å se tilbake på for å mimre om det som forhåpentligvis blir en av de beste dagene i ditt liv. Benytter en droner for bilder og video, så oppnår en mest sannsynlig et helt unikt resultat her. Ofte er området en gifter seg på minst like viktig som selve lokalet. Har du for eksempel et bryllup oppe i fjellene, så kan du benytte en drone til å få en flott oversikt over hele området!

2. GoPro i brudebuketten

Noen ganger er de beste øyeblikkene de der folk ikke vet at de blir filmet. Selv om det kanskje er litt på grensen, så er det harmløst rundt familie og venner. Plasser et GoPro kamera godt gjemt inne i brudebuketten, og la det løpe for hele dagen. Da kan du virkelig fange noen interessante øyeblikk, artige kommentarer, eller kanskje få bilder av folk du ikke hadde tenkt å ha med deg bilder av – men som virkelig fortjente en plass i albumet allikevel der de tørket tårer under seremonien! Eller kanskje oppdager du noen som beundrer din brudekjole uten å gi stort med lyd fra seg!

3. 3D printer for pynt til bryllupskaken

Bryllupskaken er kanskje det viktigste innenfor matveien i ditt bryllup. Derfor er det essensielt at denne kaken ser bra ut. Et godt tips er å hyre inn en kakebaker for å kun lage selve kaken. Deretter kan du med en 3D printer enten lage dekorasjonene selv eller bestille disse fra 3D printere. Da kan du egendefinere akkurat hvordan du ønsker at dekorasjonene dine skal se ut!

4. Selfie-sticks og ladestasjoner

Bruk teknologi for å gjøre bryllupet uforglemmelig. Plasser selfie-sticks og ladestasjoner rundt omkring. Da kan folk lade sine telefoner, slik at de kan få tatt masse flotte bilder. Noen av de blir nok veldig artige med selfie-sticks liggende rundt!

5. Prosjektering på dansegulvet

Det kanskje kuleste en kan gjøre er å lage en prosjektering av dagens bilder på dansegulvet. Se for deg at mens brudeparet danser sin vals, så prosjekteres det bilder fra deres liv sammen på gulvet. Dette er en fantastisk ide som ny teknologi tillater.

Teknologi og bryllup går hånd i hånd

Utover disse tipsene finnes det flere titalls andre alternativer til å gjøre ditt bryllup til en teknologisk sensasjon. I grunn handler det mest av alt om din fantasi og hvordan du kan benytte teknologien i ditt bryllup!

Relaterte artikler

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...

Kunsten å overgi seg i blackjack – Når bør du gi opp hånden din

Blackjack er et av de mest populære kortspillene i...

Oppdag den nyeste teknologien bak VR-briller

Virtual Reality (VR) har lenge vært en kilde til...