Den ultimate nedlastingssiden for alle plattformer

Vi har allerede vært igjennom en del nettsider hvor man kan laste ned software fra, og mange vil nok tro at dagens tips er smør på flesk. Men det vil jeg forsikre dere alle om det ikke er, for siden jeg nå skal vise dere har noe for alle teknologi-freaks, uansett plattform eller gadget.

Hvis jeg sier at du kan finne det nyeste og beste av software på en samme side, software for alle de store plattformene (Linux, Windows, MacOS) og telefonplattformer i tillegg, ville dere trodd meg? Jeg regner med at dere ville det, men det høres ganske fett ut ikke sant? Vell som dere sikkert har forstått allerede så er det nettopp dette jeg vil presentere til dere, en nettside som gir de beste tipsene om software for de fleste plattformene som finnes idag. Download Squad heter herligheten.

Denne siden er en blogg som kun tar for seg software, eller programvare på godt norsk. Hvert enkelt program blir også anmeldt eller beskrevet meget godt, det skal litt til å ikke finne noe interessant her. Sjekk ut denne siden, for hvis dere er like mye software-geek som jeg er så er dette himmelen for dere også.

Download Squad’s nettadresse er: http://www.downloadsquad.com

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...