Den ultimate nedlastingssiden for alle plattformer

Vi har allerede vært igjennom en del nettsider hvor man kan laste ned software fra, og mange vil nok tro at dagens tips er smør på flesk. Men det vil jeg forsikre dere alle om det ikke er, for siden jeg nå skal vise dere har noe for alle teknologi-freaks, uansett plattform eller gadget.

Hvis jeg sier at du kan finne det nyeste og beste av software på en samme side, software for alle de store plattformene (Linux, Windows, MacOS) og telefonplattformer i tillegg, ville dere trodd meg? Jeg regner med at dere ville det, men det høres ganske fett ut ikke sant? Vell som dere sikkert har forstått allerede så er det nettopp dette jeg vil presentere til dere, en nettside som gir de beste tipsene om software for de fleste plattformene som finnes idag. Download Squad heter herligheten.

Denne siden er en blogg som kun tar for seg software, eller programvare på godt norsk. Hvert enkelt program blir også anmeldt eller beskrevet meget godt, det skal litt til å ikke finne noe interessant her. Sjekk ut denne siden, for hvis dere er like mye software-geek som jeg er så er dette himmelen for dere også.

Download Squad’s nettadresse er: http://www.downloadsquad.com

Relaterte artikler

Den kunstige intelligensens rolle: Hva kan vi vente oss i fremtiden?

Boom! Med ChatGPT ble en milepæl innen kunstig intelligens...

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...