Den ultimate nedlastingssiden for alle plattformer

Vi har allerede vært igjennom en del nettsider hvor man kan laste ned software fra, og mange vil nok tro at dagens tips er smør på flesk. Men det vil jeg forsikre dere alle om det ikke er, for siden jeg nå skal vise dere har noe for alle teknologi-freaks, uansett plattform eller gadget.

Hvis jeg sier at du kan finne det nyeste og beste av software på en samme side, software for alle de store plattformene (Linux, Windows, MacOS) og telefonplattformer i tillegg, ville dere trodd meg? Jeg regner med at dere ville det, men det høres ganske fett ut ikke sant? Vell som dere sikkert har forstått allerede så er det nettopp dette jeg vil presentere til dere, en nettside som gir de beste tipsene om software for de fleste plattformene som finnes idag. Download Squad heter herligheten.

Denne siden er en blogg som kun tar for seg software, eller programvare på godt norsk. Hvert enkelt program blir også anmeldt eller beskrevet meget godt, det skal litt til å ikke finne noe interessant her. Sjekk ut denne siden, for hvis dere er like mye software-geek som jeg er så er dette himmelen for dere også.

Download Squad’s nettadresse er: http://www.downloadsquad.com

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...