Digg med spennende nytt tillegg for Firefox

Jeg vet ikke hvor mange nordmenn som bruker nettsiden som er forbildet og orginalen Kudos har gått etter, jeg snakker selvfølgelig om Digg.com. Men har det seg sånn at dere ikke bruker denne siden så vil jeg påstå at dere går glipp av veldig mye nyttig og interessant informasjon. Og nå finnes det knapt noen god unnskyldning for å ikke prøve det lenger, for nå har Digg sluppet en offisiell verktøyslinje og tillegg for Firefox.

Digg Firefox 3 Extension from Kevin Rose on Vimeo.

I videoen over så viser Kevin Rose, en av grunnleggerne av Digg.com, hvordan verktøyslinjen fungerer. Vi kan dele opp funksjonene vi får med dette tillegget i to deler: Notifikasjoner og selve verktøyslinjen.

Slik forklarer Digg selv disse to funksjonene:

Notifikasjoner: Uansett hvor du er på nettet så kan du oppdage populære Digg-historier, og holde deg oppdatert på hva vennene dine «digger», sende inn egne Digg-saker og kommentere. Notifikasjonene kan tilpasses etter dine behov. I innstillingene kan du spore ulike media og kategorier, og slå varsler på eller av.

Digg Verktøylinje: Viser antall Digg og kommentarer mens du surfer rundt på nettet. Du kan også «Digge» og sende inn historier direkte fra verktøyslinjen, som forøvrig er sammenleggbar for å spare plass. Vær oppmerksom på at verktøylinjen respekterer brukernes personvern ved å sende bare hashede webadresser til Digg for å sjekke om de har blitt sendt inn fra før.

Etter å ha lekt litt med denne verktøyslinjen så må jeg si at den har kommet meg til nytte, og kanskje er det akkurat dette jeg trengte for å begynne å bruke Digg etter en stund med lite aktivitet der for min del. Vi får håpe at Kudos, eller en annen Digg-klone kan gjøre noe for å bli mer interessant for oss brukere her i vårt lille land også. Jeg har uttalt meg om Kudos tidligere, og det er ikke dette denne artikkelen skal handle om. Kanskje er det du som starter den neste Digg-klonen som alle snakker om og bruker? Sjekk denne artikkelen for å se hvordan.

Du kan laste ned verktøyslinjen her.

Hvis du kun ønsker et offisielt Firefox-tillegg istedet for en verktøyslinje så kan det lastes ned her.

Hva synes dere, er dette noe dere kan komme til å bruke? Bruker dere Digg ellers?


Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...