Dreamscene uten Windows Vista Ultimate?

For mange Vista-brukere så er prisen for Windows Vista Ultimate litt for drøy, de funksjonene man får med er ikke nok til å rettferdiggjøre prisforskjellen mellom den beste Vista-versjonen og den nest beste. Men akkurat de samme personene klarer ikke helt å holde tungen i munnen når det kommer til en spesiell funksjon i Ultimate Extras, og det er Dreamscene-funksjonen. Dreamscene lar deg bruke videofiler som skrivebordsbakgrunn i Vista, man kan både bruke egne videoer og spesiallagede videoer for nettopp Dreamscene. For mange er dette kun eye-candy som stjeler maskinkraft, spesielt prosessor og minne-kapasitet, men det er alltid morsomt å ha noe slikt liggende på lur for å imponere den hovne onkelen din som bruker Mac OSX til vanlig (og som vil ha med deg i sin Apple-sékt).

Teknonytt støtter på ingen måte å jukse, piratkopiere eller å stjele noe som helst, men vi er her for å informere om hva som skjer og hva som kan utføres med dagens teknologi – og idag så skal vi fortelle deg hvordan du kan bruke Dreamscene uten at du har Windows Vista Ultimate. NB!! Hvis din maskin ikke kan kjøre Windows Vista i Aero så er det nytteløst å utføre denne hacken.

  1. Last ned og installer Engelsk språkpakke for Vista, hvis du bruker en engelsk versjon av Vista fra før så er dette ikke nødvendig.
  2. Last ned denne filen og pakk den ut i en mappe av eget ønske.
  3. Høyreklikk på InstallDreamScene.bat og velg «Kjør som adminstrator» for å installere Windows DreamScene på din ikke-ultimate-versjon av Vista.
  4. Svar «Y» for å fortsette.
  5. Restart maskinen.
  6. Da bør du ha DreamScene på din Vista-installasjon.

PS!! Hvis du ikke er kjent med å sette rettigheter i Vista så er det et kjempeflott program som gjør dette enklere for deg, programmet heter TakeControl og kan lastes ned her.

Dette er ikke prøvd av meg selv så jeg håper på tilbakemelding fra noen som bruker Windows Vista, det kan virke som om det er en utfordring å få til dette på Norske installasjoner av Windows Vista, men jeg håper virkelig at det ikke er så vanskelig. Prøv det å gi tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller i forumet. Det finnes flere gode utenlandske kilder hvor du kan lese mer om dette, her er noen av dem:

Video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L_VKOMj9yT8[/youtube]

Sponsor:

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...