Tilpass innloggings-skjermbildet i Windows Vista

Det er ingen tvil om at Windows Vista har fått en ny drakt som for de fleste er mye penere enn den gamle som ble brukt i Windows XP, men det er fortsatt rom for forbedringer. En av de stedene det virkelig er rom for forbedringer på er innloggingsskjermen til Vista, skjermbildet du får når du starter opp Vista eller når du låser operativsystemet. Denne er kjedelig og tilsynelatende vanskelig å pynte på, men heldigvis har de greie folkene som jobber på Stardock laget et gratis verktøy som lar deg forandre på dette skjermbildet. Dette verktøyet lar deg skifte ut innloggingsbildet med en hvilken som helst skrivebordsbakgrunn du har fra før eller velger å laste ned.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere dette verktøyet, og klikke på «Apply»-knappen for å se forandringene med en gang. NB!! Dette vil låse din datamaskin for å vise deg forandringene, så ikke gjør dette med mindre du har passordet til Windows Vista-kontoen du bruker. Det finnes også et lignende verktøy for XP-brukere på samme nedlastingsside.

Dette verktøyet er veldig enkelt å bruke, men jeg skal allikevell føre dere igjennom prosessen første gangen, bare følg med nedover i artikkelen:

Den letteste måten å bruke det på er å velge et av valgene (skrivebordsbakgrunnene) man får, og bruke Apply-knappen etterpå for å bruke akkurat den bakgrunnen.

Download-knappen fører deg til en oversikt over innloggingsskjermer man kan få fra WinCustomize, som man kan laste ned.

Man kan også trykke på Create-knappen og velge hvilket bilde man vil bruke. For eksempel, hvis du vil at ditt innlogginsbilde skal matche din skrivebordsbakgrunn, så velger du bare den skrivebordsbakgrunnen ved å bruke Browse-knappen.

Du kan nå lagre denne skrivebordsbakgrunnen some en innloggingsskjerms-fil og til og med dele den med andre på WinCustomize.

Last ned LogonStudio fra Stardock her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...