Endelig er iPhone 13 her!

September betyr vel for noen skolestart og starten på høsten, men for enhver tech-elsker så betyr det kun en ting: lanseringen av en ny iPhone. Den 14 september i år ble iPhone 13 lansert, sammen med sine søsken iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Max. Det er utrolig å tenke på at vi har kommet så langt i rekken av de populære telefonene fra Apple, men den lange rekken viser også til enorme forbedringer. Denne iPhonen er bedre enn noen gang!

Ny og forbedret skjerm

Når du kjøper iPhone 13 får du kikke inn i den beste skjermen en iPhone har hatt. Den er nemlig utstyrt med Super Retina XDR-skjerm med ProMotion. Kjøper du i tillegg Max-versjonen, så får du hele 6,7 tommer du kan touche på. Vi bruker ikke lengre mobilen vår til bare å ringe, den har snarere blitt enheten vi bruker til alt annet. Vi ser på bilder og film på den, bruker den som kamera og fotoalbum, spiller spill og snakker med venner. Det gir med andre ord god mening at vi skal ha en skjerm som både er god og stor.

Tilbehør til telefonen

Med den årlige lanseringen fra Apple kommer det også en rekke tilbehør man kan sjekke ut. Dette er ikke bare fra Apple selv, men også fra mange andre aktører som kaster seg på ballen. Du kan for eksempel skaffe deg et kult iPhone 13 pro max deksel som beskytter skjermen. For selv om den nye iPhonen har Holdbart design med Ceramic Shield, så vet vi alle at det er enkelt å knuse telefonen sin når man bruker den mye. For å være helt sikker bør man ha et robust deksel og kanskje til og med glass beskyttelse, slik at du slipper å fikse skjermen så ofte.

Det beste med slike deksler er at du kan velge og vrake mellom en rekke designs. Du kan velge å gå for noe minimalistisk som et svart, hvitt eller gjennomsiktig deksel. Men, du kan også gå for noe litt mer spesielt, og finne et deksel med glitter, eller kanskje et personlig et? Hvis du er ute etter noe mer praktisk, så kan du velge deksler med plass til bankkortet, slik at du aldri mer trenger å glemme det når du skal på butikken.

Lytt til god musikk med iPhone

Telefonene våre har som kjent tatt over flere deler av livene våre, og det er for eksempel ikke nødvendig med en iPod eller høyttaler for å høre på musikk. Med iPhone og gode høretelefoner kan du lytte til musikk direkte fra telefonen. Prøv å finn noen gode høretelefoner som blokkerer støy og lyd utenifra, slik at du kan transformeres til et univers av god musikk, morsomme podkaster og lydbøker. Slike høretelefoner er også ypperlig når du er ute og reiser, og vil se videoer uten bakgrunnsstøy fra toget, trafikken eller flyet.

IPhone 13 er endelig her, og vi gleder oss til å teste ut det forbedrede designet og de nye funksjonene!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...