Mobiltelefoni for bedrifter

Har du noen gang lurt på hvilken løsning som er den beste for din bedrift? Nå snakker vi om mobiltelefoni og mulighetene som finnes mobilabonnement for bedrifter.

Det finnes en rekke mobiloperatører på markedet og mulighetene er mange. Flere aktører som tilbyr mobiltelefoni, retter seg direkte til bedrifter med tjenester som dekker behovene bedrifter ofte har. Operatørene kommer gjerne med pakkeløsninger for å møte disse behovene.

Uansett om det er en liten, middels eller stor bedrift som skal ha mobilabonnement eller andre telefoniløsninger, er det viktige å kartlegge hvilke behov som finnes i bedriften. Trenger dere en løsning for sentralbord, surfepakker med mye mobildata eller en spesifikk dekning? Dette må tas stilling til i valg av leverandør.

Hvordan velge riktig løsning for mobiltelefoni?

For å velge riktig løsning av mobiltelefoni, er det noen ting du bør være klar over. Først og fremst er det noen ting som påvirker hvilke behov bedriften din har. I tillegg er det en fordel å kartlegge behovene disse behovene før du velger et mobilabonnement.

Hva påvirker behovene til bedriften din?

Hvilke behov du har i din bedrift påvirkes av flere faktorer. Nedenfor har vi ramset opp noen typiske faktorer som påvirker behovene ulike bedrifter har: 

  • Hva slags type bedrift du driver
  • Hvilken bransje bedriften retter seg mot
  • Antall ansatte

Det er naturligvis avgjørende hva slags type bedrift du har og hvilket marked den retter seg mot. Bedrifter med mange ansatte og stor intern kommunikasjon har sannsynligvis helt andre behov enn et firma med få ansatte.

Uavhengig av punktene nevnt over, er det en tydelig trend at de fleste bedrifter går mer og mer over til mobiltelefoni til fordel for fastnett. De fleste blir mer mobile i sin hverdag, noe som gjør at behovene våre for bedriftstelefoni er annerledes i dag enn de var for 10 år siden.

Hvilke behov har bedriften din?

For å velge rett telefoniløsning er det helt essensielt å vite hvilke behov dere skal dekke. Dette gjør du ved å kartlegge behovene bedriften din har. Finn ut hvor mange ansatte dere har, hvilke behov disse ansatte har – ringer de mye i jobben, eller de mye på reise slik at mobilt bredbånd er nødvendig? Er det andre ting som er viktige for dere som en sentralbordløsning eller ubegrenset mobildata?

Slik velger du rett telefoniløsning for din bedrift

Hvilke telefoniløsning som er det beste for din bedrift er ingen selvfølge. Det påvirkes av hvilke mulighetene firmaet trenger. Husk derfor alltid å være klar over hvilke faktorer i din bedrift som er avgjørende, og hvilke behov dere har for mobil- og nettjenester før dere velger leverandør.

Det finnes muligheter for å sammenligne tjenester fra forskjellige leverandører og noe som er lurt å benytte seg av for å finne den løsningen som passer best til din bedrift. 

Firmatelefon sammenligner bedriftsabonnement

Firmatelefon er en sammenligningstjeneste for bedriftsabonnement, og hjelper bedrifter med å finne det beste tilbudet på bedriftsabonnementet de kan få. Du fyller enkelt inn skjemaet på nettsiden med dine spesifikasjoner. Deretter får du tilsendt de beste tilbudene fra flere leverandører slik at du kan sammenligne disse, og tegne avtale om du ønsker. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke tjenesten. 

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...