Er det noen spill-fanatikere der ute?

Jeg har lenge vurdert Teknonytt’s spill-kategori som altfor tam og lite spennende, og nettopp derfor lurer jeg på om det finnes noen der ute som har skrivekløe og er godt over gjennomsnittet spill-interessert? Vi søker etter noen som kan være interessert i å anmelde spill etterhvert.

Men det er noen ting som jeg mener at jeg må informere før dere leser videre:

– Hvis kvaliteten på testene du skriver er gode nok til å publiseres her i Teknonytt så vil du få deler av annonse-inntektene fra din artikkel. Akkurat nå så er det fortsatt et godt stykke igjen til noe slikt kan skaffe deg veldig gode inntekter (da vi ennå ikke har de store annonse-inntektene), men dette vil øke etterhvert som siden får flere lesere. Vi er daglig vekst så dette er ikke noe å bekymre seg for.

– Foreløpig så må du selv stå for spillene, men vi kommer til å jobbe for å få tilsendt spill for testing i framtiden, det er ikke umulig at dette vil ordne seg.

Så hvis noen som leser dette mener at de skriver godt og har god peiling på spill, da anbefaler jeg dere å ta kontakt så raskt som overhodet mulig på følgende epost: [email protected]

Vi håper virkelig at noen er interessert der ute, og husk at vi er i stor vekst og at du kan bli en del av en nettside som både er og vil bli respekert. En god referanse er det også å ha skrevet gode artikler, og dette kan komme deg til gode senere.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...