Er HiCan fremtidens seng?

Synes du det er kjedelig å legge deg? Da kan smartsengen HiCan være løsningen for deg. Denne sengen er ikke som andre senger på markedet, her får du nemlig et fullt surroundsystem i tillegg til en stor skjerm nede ved fotenden.

Dette er sengen for dem som liker å se på filmer og TV før de skal legge seg, men er slike senger egentlig fremtiden? Se gjerne for øvrig på en kontinentalseng test dersom du ønsker å bedre dine egne søvnmønstre.

Det er liten tvil om at HiCan sengen er fremtidsrettet og et av de mest moderne og teknologisk avanserte tilbudene på markedet. Sengen gir deg mer enn bare en god nattesøvn.

Med en innebygget PC kan du surfe på nettet, og via et kontrollpanel kan du justere lysforholdene og temperaturen i rommet. Du kan også senke ned vegger på alle sider av sengen for ekstra privatliv.

Bedre søvn med HiCan?

Hvis du derimot sliter med dårlige søvnmønstre, er det ikke sikkert at en HiCan seng er det rette valget for deg. For å kunne sove godt er det mange som sverger til å kun benytte seg av sengen når de faktisk skal legge seg.

Kontinentalsenger er ofte det foretrukne valget for de med søvnproblemer, nettopp fordi den kun fokuserer på optimal søvn og ikke underholdning.

En HiCan seng er definitivt et revolusjonerende produkt for de som ønsker å gjøre mer i sengen enn å bare sove. Men dette er ikke nødvendigvis det beste valget om du ønsker å få deg en god nattesøvn og en bedret søvnrytme.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...
Forrige artikkel
Neste artikkel