Følg oss på Twitter – få med deg bakgrunnsstoff

Bitnett medienettverk – som teknonytt.com er en del av – satser på Twitter og vil gi deg bakgrunnsstoff fra redaksjonen. Følg oss nå og hold deg oppdatert!

Twitter har økt og økt i popularitet og mange tusen nordmenn benytter seg nå av tjenesten som lar deg holde dine følgesvenner oppdatert på hva som skjer gjennom enkle beskjeder. Bitnett ønsker å være med på dette og vil informere dere, leserne, om hva som skjer i bakgrunn, hva vi holder på med og hva du kan forvente deg i tiden som kommer. FØLG BITNETT PÅ TWITTER NÅ!

Bitnett-nettverket på Twitter. Klikk bildet for å gå til Twitter-siden vår!

Twitter-kontoen er tilgjengelig for alle i staben og vil oppdateres så ofte som mulig. Flere av oss i redaksjonen har også egne Twitter-kontoer du kan følge:

  • Robert Sørensen: MacGeeky
  • Chris-Håvard Berge: chberge
  • Christofer Nygård: chrnyg

Det er naturligvis valgfritt å følge oss på Twitter, men om du har lyst setter vi stor pris på at du følger oss – vi vil naturligvis følge deg tilbake. Har du ingen Twitter-konto oppfordrer vi deg til å opprette en gratis.

Hva er Twitter?

Twitter er en sosial tjeneste som lar deg enkelt sende korte meldinger til folk som følger deg – eventuelt kan du sende meldinger til spesifikke personer. Meldingene kan inneholde maks 140 bokstaver, utover det bestemmer du selv innholdet.

Så – hvis du har lyst: FØLG BITNETT PÅ TWITTER NÅ!

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...