Facebook er både størst og vokser raskest på verdensbasis

Norge — som lenge var et av de største Facebook-landene — har garantert blitt skyvd langt nedover på listen. Europa har nemlig hatt en økning på over 300 prosent siden sommeren 2007, og det øker fremdeles!

Men det er ikke bare Europa som har hatt en økning i antall Facebook-brukere, Sør-Amerika — til eksempel — har hatt en økning på over tusen prosent. Mens Asia og Afrika har hatt en økning på over 400 prosent, kan Nord-Amerika kun skilte med en 38 prosents økning siden i fjor.

Den sammenlagte økningen er på hele 153 prosent, noe som sender Facebook rett til topps. På listen over verdens største nettverk troner — som sagt — Facebook øverst, etterfulgt av MySpace og Hi5.com. Kjente nettverk som Bebo.com ligger nede på 6.-plass. Orkut, en populær nykommer, har kapret femteplassen med en økning på 41 prosent.

Facebooks voldsomme vekst kan skyldes det sosiale nettverkets satsing på språkutvalg. Ved hjelp av brukerne har Facebook oversatt nettstedet til en bråte språk — blant annet norsk. Tidligere var bare de største språkene tilgjengelig.

For et år tilbake var det bare én million månedlige besøkende fra hele Sør-Amerika, men i løpet av det siste året har det eksplodert, og antallet besøk har gått opp med over tusen prosent. I juli i år var tallet på 11 millioner.

(Via TechCrunch)

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...