Mobil-Firefox: Se videoen som viser den i bruk på Nokia N810

Se en strålende video hvor Fennec, mobil-nettleseren fra Mozilla, blir presentert. Her gåes det igjennom alle de forskjellige funksjonene som Fennec har allerede i Alpha-stadiet, og alt tyder på at nettleseren kan bli en slager når den lanseres.

I forrige uke skrev vi om Alpha-versjonen til Fennec (Firefox for mobiltelefoner) som kunne testes på datamaskinen for å få en anelse av hvordan nettleseren kommer til å bli. Men det vi ikke skrev om forrige gang var at det også er mulig for en liten andel av mennesker å teste denne nettleseren på sin Nokia N810, og grunnen til at det kun er for en liten andel av mennsker som får testet det er rett og slett at det ikke er en gadget som mange av oss eier.

Vi som ikke har en Nokia N810, og de som ikke tørr å installere Alpha-programvare på den må enten nøye oss med å teste Fennec på vår datamaskin, som beskrevet i forrige artikkel om denne nettleseren, eller med å se vidoeoen som du finner under teksten her for å se hvilke funksjoner den har, og hvordan det hele fungerer på en mobiltelefon/tablet-pc.

Som man tydelig kan se i denne videoen så er dette en nettleser som allerede i Alpha-stadiet er funksjonsrik og intuitiv, så det skal virkelig bli morsomt å følge utviklingen videre.

Kommer du til å bruke denne nettleseren når den lanseres en gang i framtiden?

[Kilde: Mashable]

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...