Mobil-Firefox: Se videoen som viser den i bruk på Nokia N810

Se en strålende video hvor Fennec, mobil-nettleseren fra Mozilla, blir presentert. Her gåes det igjennom alle de forskjellige funksjonene som Fennec har allerede i Alpha-stadiet, og alt tyder på at nettleseren kan bli en slager når den lanseres.

I forrige uke skrev vi om Alpha-versjonen til Fennec (Firefox for mobiltelefoner) som kunne testes på datamaskinen for å få en anelse av hvordan nettleseren kommer til å bli. Men det vi ikke skrev om forrige gang var at det også er mulig for en liten andel av mennesker å teste denne nettleseren på sin Nokia N810, og grunnen til at det kun er for en liten andel av mennsker som får testet det er rett og slett at det ikke er en gadget som mange av oss eier.

Vi som ikke har en Nokia N810, og de som ikke tørr å installere Alpha-programvare på den må enten nøye oss med å teste Fennec på vår datamaskin, som beskrevet i forrige artikkel om denne nettleseren, eller med å se vidoeoen som du finner under teksten her for å se hvilke funksjoner den har, og hvordan det hele fungerer på en mobiltelefon/tablet-pc.

Som man tydelig kan se i denne videoen så er dette en nettleser som allerede i Alpha-stadiet er funksjonsrik og intuitiv, så det skal virkelig bli morsomt å følge utviklingen videre.

Kommer du til å bruke denne nettleseren når den lanseres en gang i framtiden?

[Kilde: Mashable]

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...