Apple og John McCain er nokså like — begge liker å sverte konkurrenten

Sett bortfra et lite unntak tidligere i høst, når Microsoft lanserte en del av sin gigant-kampanje for å vinne tilbake tapt tillit blant brukerne, har Apple konstant tatt i bruk metoder for å sverte Microsoft. Trolig i et forsøk på å ta markedsandeler fra den ledende utvikleren av operativsystemer.

Investerer alt på annonsering

Apples nye reklamekampanje går ut på å direkte hevne Microsofts Apple-angrep tidligere i høst. Og dette gjør de ved å antyde til at Microsoft bruker alt for lite penger på å fikse Vista-problemene, og at de isteden investerer alt på annonsering.

Slo tilbake på McCain

Den amerikanske valgkampen har herjet i hele 2008, og vi nærmer oss selve valget med stormskritt. De siste dagene har Obama dratt fra McCain, mye på grunn av de dårlige økonomiske tidene, men også fordi velgerne har gitt uttrykk for at de er lei av McCains stadige uthenging av sin konkurrent. Med andre ord har McCains reklamekampanjer slått direkte tilbake på ham selv.

Kan slå tilbake på Apple

Det er nokså åpenbart at Apple i dette tilfellet kun — som nevnt — ønsker å hevne seg på Microsoft. Og den gigantiske reklamekampanjen som selskapet påbegynte i august/september er målet Apple ønsker å treffe. Dermed er det nok et angrep mot Microsoft, som trolig kan slå rett tilbake på selskapet selv. Om de er like uheldige som McCain.

Vil Microsoft vise motstand?

Nå spørs det om Microsoft ønsker å vise motstand, eller bare la det være. I mine øyne hadde de gjort et sjakktrekk ved å la Apple fortsette sin evige sverting, uten et ord.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...