Flere nordmenn investerer i Bitcoin

Det å investere i Bitcoin er noe som har blitt svært populært, og i løpet av de siste par årene har flere nordmenn enn noensinne før begynt å investere i kryptovaluta. Men ikke nok med det, nordmenn har generelt sett begynt å investere mye mer – noe som er en spennende utvikling som kan type på at vi både individuelt og kollektivt er i en endring, når det kommer til hvordan vi tenker og snakker om penger og økonomi.

Fordi flere og flere har begynt å investere, har det også dukket opp flere nye plattformer og verktøyer som gjør det enklere for oss å investere, og en av de beste er bitcoineranew.com/se. Noe av det som kan virke overveldende når det kommer til å investere – før man har begynt med det selv, er at man nesten ikke vet hvor man skal begynne. Men med plattformer som denne, får man ikke bare innsikt i det man trenger, men man har også tilgang til investeringsverktøyer, som gjør det lettere for oss å ta de riktige valgene, på det riktige tidspunktet.

Det å bruke plattformer som denne, gir oss en mye bedre sjanse til å ta gode valg, fordi vi får hjelp ig tips underveis, sånn at vi hele tiden kan vurdere dette opp mot de tipsene vi har og hva vi hadde tenkt å gjøre, for å finne den beste kombinasjonen som gjør at vi får mot til å handle på den ene elelr den andre måten. Og dette er spannede!

Hvorfor kryptovaluta?

Det å investere er noe flere og flere har begynt med, men det er fortsatt mange som styrer utenom kryptovaluta som for eksempel Bitcoin. For til tross for den økende populariteten, er det også mange som ikke helt kan forene seg med at valutaen er så volatil, noe som betyr at kursen kan ha voldsomme utsving i både den ene og den andre retningen. Dette så vi blant annet tidligere i år, der kursen stupte på grunn av et stort salg, og bevegelsen opp igjen etterpå.

Det er mange som synes at kryptovaluta er alt for ustabil, og det er ikke sånn at noen aksjer er for ustabile eller ikke – fordi dette er noe av det som kjennetegner daytrading generelt, der man både kan tape og vinne stort i løpet av veldig kort tid. Det handler bare om hvilken type investor man er, og hvis man er en investor med lav toleranse for risiko, er nok dette et dårlig valg, mens hvis man er en investor med høy toleranse for risiko, kan dette være et helt glimrende valg.

Noe av grunnen til den store populariteten bak kryptovaluta er at den knytter seg til desentralisert valuta, og dette er noe som mange har stor tro på. Dette er fordi det er en motreaksjon til den måten staten for eksempel har adgang til alle transaksjonene våre, og stiller seg som et effektivt verktøy og alternativ. Enigheten av om dette er en god idé er selvsagt varierende.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...