Foreta og motta gratis telefonsamtaler med Viber

Foreta og motta gratis telefonsamtaler og SMS’er fra din iOS, eller Android mobiltelefon med Viber.

Hvis du har en iPhone eller Android mobiltelefon, så har du alle de funksjoner som er nødvendige for å foreta telefonsamtaler og videosamtaler – det sier seg selv. Men selv om det faktisk ikke koster så mye mer med mobil-telefoni, så kan samtaler til f.eks. utlandet være bekostelige avhengig av det landet som mottakeren av samtalen befinner seg.

Viber er en gratis app til iPhone og Android mobiltelefoner som kan være en stor hjelp for mange mobilbrukere. Viber er en såkalt VoIPapp av samme type som Skype og som kan brukes til å foreta og motta gratis telefonsamtaler og tekstmeldinger sammen med andre Viber brukere.

 

 

Problemet med enhver slik app er at den er avhengig av at de folkene som du har bruk for å komme i kontakt med har den samme appen installert. Dette gjelder for Viber, men den har én stor fordel. Alt som forutsettes er selve appen. Det kreves ingen konfigurasjon og det er ikke nødvendig å opprette en kontaktliste. Når du foretar en samtale gjennom Viber, gjør du det ved å bruke din venns alminnelige telefonnummer.

Det kan helt sikkert ikke benektes at når denne appen fungerer, så er Viber en fremragende app og den leverer en enkel måte å spare penger på ved de samtalene som du foretar. Det er imidlertid et par problemer med lydkvalitet, så vel som med noen avbrytelser histen og pisten – men tatt i betraktning at Viber som utgangspunkt er gratis å bruke, så kan det være bryet verdt.

Du kan laste ned og lese mye mer om Viber på deres offisielle hjemmeside her

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...