Microsoft: Ikke WebKit, men kanskje en «app store»

Apples Iphone har gitt utviklere en hel ny verden med «AppStore», som lar brukerne velge å vrake blant brukerutviklede applikasjoner. Dette er en løsning Microsoft-sjef Steve Ballmer skryter hemningsløst av, og ønsker, tro det eller ei, å kopiere. Det kunne han fortelle interesserte australiere i går, søndag.

Ikke WebKit-basert Explorer

I forrige uke gikk det rykter om at Internet Explorer kanskje skulle støtte rendringmotoren, WebKit, som blant annet benyttes av Google Chrome og Apple Safari.

Samtidig som ryktene om en «app store» ble satt i gang, kunne han avkrefte at Internet Explorer skulle støtte WebKit. Med andre ord vil de fortsette å investere i sin egen «Trident»-rendringmotor. Ballmer ville allikevel ikke avskrive en åpen rendringmotor, noe han mente var ytterst interessant.

Også Facebook er et godt eksempel

Microsoft-sjefen fortalte at han mente både Facebook og Iphone hadde gode «app store»-tjenester. Og selv om Facebook-applikasjonene er mer selvstendige enn Iphone-applikasjonene (som er skrevet for et spesielt operativsystem), har de mye til felles.

(Via ZDNet Australia)

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...