De ti mest leste artiklene i uken som gikk

Se hvilke saker som ble lest mest i løpet av uken som gikk, og noen overraskelser er det her. Finn din favoritt i denne listen over de ti mest leste artiklene i uken som gikk.

Nok en uke har gått, og dette har vært en helt grei, men middels uke både med tanke på besøkstall i Teknonytt, og kvalitet på artikler. Men det betyr ikke at det ikke er noe bra å finne denne gangen, det betyr bare at det er en gjennomsnittlig uke som har vært, og det er mange slike uker i løpet av et år. Som vanlig legger vi ut de ti mest leste artiklene fra uken som har gått, og her er det dere som har vært dommerne.

10. Valget i USA – Spill fire morsomme valgspill

Teknonytt er så langt i fra en politisk blogg som det er mulig å komme, men vi tenkte å publisere vår egen vri på valgfeberen som har herjet nettet i de siste ukene – vi presenterer fire spill hvor deltakerne i valgkampen inntar hovedrollen, spillene er i Flash og er ganske morsomme.

9. Enorme tabber gjort i Photoshop

Fotopia.no lånte oss en artikkel i forrige uke, denne artikkelen var såpass populær at den er kommet med på listen for andre uke på rad – vi presenterer fem utrolige tabber gjort av proffesjonelle i Photoshop. For å se de fem resterende bildene så tar du turen innom Fotopia og leser deres artikkel.

8. Snackr – Nok en middels RSS-leser eller noe nytt?

Skulle du være lei av å ha en overfyllt Google Reader eller en annen RSS-leser, da er dette et program som passer perfekt for deg – Snackr er et Adobe Air-program som ikke er som andre RSS-programmer.

7. EvaPhone: Ring helt gratis til fasttelefoner i hele verden

Hva sier du til å få muligheten til å ringe et par gratis telefoner til alle verdenshjørner hver dag? Dette gjelder kun fasttelefoner, men skulle du ønske å ringe til en mobiltelefon så er det helt utrolige priser du får gjennom denne tjenesten. EvaPhone er fullstendig nettbasert, og du behøver ikke engang å registrere deg for å bruke tjenesten.

6. Facebook-viruset: Vær mistenksom, veldig mistenksom!

Her er noen tips til deg som ønsker å unngå å bli smittet av det omtalte Facebook-viruset.

5. Fox Tab: Kontroller fanene i Firefox fra et fantastisk grensesnitt

Et morsomt tillegg til Firefox som gjør at du kan skifte mellom faner på samme måte som du gjør i Windows Vistas 3D Flip-funksjon.

4. Tabbloid: Slik lager du et personlig magasin

Tabbloid er en tjeneste som lar deg lage et eget magasin ved hjelp av RSS-strømmer, etter at du har laget magasinet så kan du velge å få det tilsendt som en pdf-fil til din epost i intervaller som du selv velger.

3. Test: Slingbox Pro

Nok en gang så kommer denne testen høyt opp på vår liste, og nok engang er det en god plassering i Googles søkemotor som har skylden skal jeg stole på min intuisjon. Slingbox er et produkt jeg kan anbefale alle som reiser mye, eller har behov for å se Norsk tv i utlandet eller på steder uten tv-forbindelse, men med internett-forbindelse.

2. FreshApps: Digg-klone for AppStore-programmer

Er du en fan av Digg.com, Kudos.no, Glugg.no og lignende tjenester? Hvis du i tillegg er en iPhone eller iPod Touch-bruker så bør du lese denne artikkelen.

1. Songbird har blitt Voksen – erstatter for iTunes?

Songbird er en musikkavspiller som nærmer seg lansering av versjon 1, og den har utviklet seg veldig mye i løpet av de siste seks månedene. Men er dette en seriøs utfordrer til iTunes? Les videre, prøv applikasjonen og avgjør selv. Kom gjerne med en kommentar under artikkelen, eller i vårt forum.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...