Jerry Seinfeld som Microsoft-frontfigur

seinfeld-microsoft.jpg

I kampen mot sin arge konkurrent, Apple, har Microsoft fått tak i Jerry Seinfeld — en verdenskjent komiker og skuespiller — til sin kommende reklamekampanje. Avtalen med Seinfeld, som for mange ikke bare er et idol men også en rollemodell, kan være et steg i riktig retning for selskapet som i det siste har mistet markedsandeler til fordel for Apples «cool»-faktor.

Apple har den siste tiden utnyttet imaget sitt til det ytterste. Reklamekampanjer som «Get a Mac», og «Windows vs. Mac» har blitt dårlig mottatt blant Microsoft-ansatte, og selv Bill Gates har uttrykt misnøye med Apples promoteringsmetoder.

Nå går Microsoft til motangrep med en reklamekampanje prissatt til over 300 millioner amerikanske dollar. Med Jerry Seinfeld i spissen skal slagord som «It’s Windows, Not Walls», inn i verdens millioner av hjem.

Om det vil vise seg effektivt kan kun tiden vise, det som imidlertid er sikkert er at det er den største satsingen noen gang for verdens største leverandør av programvare. Seinfeld skal ifølge WSJ få 10 millioner USD for deltakelsen.

(Via the Wall Street Journal)

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...