Jerry Seinfeld som Microsoft-frontfigur

seinfeld-microsoft.jpg

I kampen mot sin arge konkurrent, Apple, har Microsoft fått tak i Jerry Seinfeld — en verdenskjent komiker og skuespiller — til sin kommende reklamekampanje. Avtalen med Seinfeld, som for mange ikke bare er et idol men også en rollemodell, kan være et steg i riktig retning for selskapet som i det siste har mistet markedsandeler til fordel for Apples «cool»-faktor.

Apple har den siste tiden utnyttet imaget sitt til det ytterste. Reklamekampanjer som «Get a Mac», og «Windows vs. Mac» har blitt dårlig mottatt blant Microsoft-ansatte, og selv Bill Gates har uttrykt misnøye med Apples promoteringsmetoder.

Nå går Microsoft til motangrep med en reklamekampanje prissatt til over 300 millioner amerikanske dollar. Med Jerry Seinfeld i spissen skal slagord som «It’s Windows, Not Walls», inn i verdens millioner av hjem.

Om det vil vise seg effektivt kan kun tiden vise, det som imidlertid er sikkert er at det er den største satsingen noen gang for verdens største leverandør av programvare. Seinfeld skal ifølge WSJ få 10 millioner USD for deltakelsen.

(Via the Wall Street Journal)

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...