Jing Project – Skremmende enkelt å screencaste

jing-logo.gif

Jing Project er et program for både Mac og PC hvor man kan ta skjermbilder og videoer fra sin egen dataskjerm, screencasting. Nå er ikke screencast programmer noe nytt i seg selv, men i motsetning til dusinvis av andre, både gode og mindre gode, programmer som gjør akkurat det samme, så gir Jing Project oss noe nytt. Ja det er faktisk mulig å gi oss nye funskjoner i den kategorien også.

Jing er laget for å gjøre våre hverdagssamtaler på nett lettere, det er så ofte man kommer borti situasjoner hvor man så gjerne skulle vist noen hva man mener visuelt. Her kommer Jing inn i bildet, ved hjelp av skjermbilder eller skjermvideoer du tar rett fra din dataskjerm, så kan du vise din samtalepartner akkurat hva du mener når du heltedådig prøver å fortelle dama du har sett på i to år hvordan man krypterer det trådløse nettverket hennes. Man kan legge til piler og beskrivelser slik at det blir enda lettere å forstå. Men dette finnes det jo som sagt masse av fra før, hva er så nytt og bedre med Jing da?

Jing laster opp den ferdige skjermdumpen du akkurat har laget til en server som følger med tjenesten, man kan også legge til sin egen server eller bilde/videodelings-tjeneste som Flickr hvis man vil. Etter dette blir linken til din screencast lagt i din utklippstavle, dermed er det bare å lime den inn i din samtale i iChat, MSN Messenger, Mail også videre. Dette gjør det veldig enkelt og hurtig å dele dine skjermvideoer og skjermbilder med andre, og veldig enkelt for den pene dama, du ikke får tatt øynene dine bort fra, å få med seg det poenget du skal fram til uten noe om og men. Dermed har du både imponert dama og spart tid til en middag, som du mest sannsynlig har skaffet deg nok selvtillit til å be ut.

Jing Project’s hjemmeside kan du finne på www.jingproject.com, og der kan du kan laste ned programmet.

Her er presentasjonsvideoen til skaperne av Jing Project:

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...