Grand Theft Auto IV – Nye Multiplayer Moduser

På den offisielle Grand Theft Auto websiden blir det avslørt at det gta4.jpgkommer fire nye multiplayer-moduser, noe som øker antall kjente moduser til åtte av minst 15.

Slik forklarer Rockstar de nye modusene :

Team Mafiya Work (2-8 Lag)

Du er et medlem av et mannskap som utfører leiearbeid for mafiaen, slike ting som eskortering av ettersøkte menn, plukke opp MacGuffins og stjele biler osv. Dere må jobbe som et lag for å utføre oppdragene før tidsperioden går ut. Du vil antagelig gjøre ditt beste for å ødelegge for de andre lagene. Hvert oppdrag du utfører gir ditt lag penger, og mannskapet med mest penger på slutten vinner (overraskelse!!).

Team Car Jack City (2-8 Lag)

Parkerte biler dukker opp rundt omkring på kartet, og lagene må stjele dem ta dem med til et «drop-point». Pengene som lagene får for å sette ifra seg stjålede biler blir verdsatt etter bilens stand, er den veldig skadet blir det lite penger. Unntaket er spesielle bonusbiler som er pakket fulle av dop, noe som gir dem samme type bonus uansett hvor skadet bilen er. Laget som har tjent mest penger når det er ferdig har vunnet.

Turf War (2 lag bare)

Et tidsstyrt «ta-basen-spill». Det er et visst antall baser rundt omkring på kartet som man må ta ved å stå på basen i en kort stund. Jo flere spillere fra samme lag som står på basen, jo fortere går det å ta basen. Flere baser betyr mer penger for laget som har dem under sin kontroll. Hvis den rivaliserende gjengen er på eller nær en base, så vil du ikke kunne ta denne basen før de er borte, og med borte så mener jeg…. ja det ja.

Race

KJør om kapp til mål gjennom hvert passeringspunkt i orden. Hvis du tar feil sving eller roter det til på en eller annen måte, kan du starte på nytt ved siste passeringspunkt du passerte.Det er en stor mengde løp for biler, båter og helikopter man kan velge mellom, du kan velge antall runder og kjøretøyklasse. Denne kategorien har to underkategorier, ‘Free Race’ og ‘Cannonball Run’. ‘Free Race’ er punkt til punkt løp. Første mann til mål vinner. ‘Cannonball Run’ er løp hvor du skal komme deg forbi hindringer på hvilken som helst måte så fort du kan.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...