Kan piratkopiering stoppes? Hvordan?

Det er mye oppstyr rundt piratkopiering og lovgivning for tiden, noe som er forståelig. For uansett hva man mener om emnet, og hvor man står henn, så er det vanskelig å komme unna at man faktisk stjeler fra andre som har lagt mye arbeid i produktet når man piratkopierer. Men hva kan man egentlig gjøre for å forandre holdningene rundt omkring? Og er det egentlig mulig?

Underskrevede er ikke noe bedre enn andre når det gjelder disse holdningene, men jeg prøver så godt jeg kan å være fornuftig og åpen rundt det. Jeg er ikke glad for måten plate og film-bransjen takler dette på, personig synes jeg at de er overflødige – ihvertfall plateselskapene. Vi har i dag internettet som er en mye bedre markedsfører enn det plateselskapene noengang kommer til å bli, og er musikken bra nok så taler det for seg selv – musikken vil bli kjøpt.

Jeg håper vi kan ta en liten diskusjon i kommentarfeltet nå, en diskusjon om alle spørsmål rundt piratkopiering. Hvorfor gjør vi det? Tjener skuespillere og musikere altfor mye? Vil musikk og film dø hvis det fortsetter slik det er nå? Hva med spill og programvare-industrien? Stiller disse seg annerledes enn musikk og film-bransjen?

Jeg ber dere svare på noen av disse spørsmålene og skap deres egne, alltid interessant å høre hvor folk står og hva de mener.


Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...