Konkurranse: Vinn en Slingbox Pro!

Da synes vi i Teknonytt det er på tide å gi våre faste lesere noe tilbake for deres trofasthet, vi tenkte rett og slett å kjøre igang en konkurranse som ikke krever veldig mye av dere. Men før jeg sier hva som må gjøres for å vinne, så tenkte jeg å forklare hva som kan vinnes – en splitter ny Slingbox Pro. SlingMedia har vært så vennlige å sponse denne konkurransen med sin toppmodell av deres fantastiske gadget. Vi har allerede skrevet en test om Slingbox Pro, og den kan du lese her hvis du ønsker å vite mer om hva det er.

Ok, nå kan jeg fortelle hva som skal til for å vinne en Slingbox Pro:

Det hele er veldig enkelt, og krever ikke mer enn at du fortsetter med det du allerede har gjort, nemlig å følge med på hva vi skriver og kommentere med noe fornuftig i våre artikler. Ja du hørte riktig, alt du trenger å gjøre er å kommentere våre saker, men kommentarer som ikke er meningsfylte og hjelpsomme for andre teller selvfølgelig ikke. Med andre hjelper det lite å skrive ting som: «idiot!», «first», «denne artikkelen sugde maksimalt», også videre. Dere trenger selvfølgelig ikke å være enige i det vi skriver, men da er det lov til å skrive hva dere er uenige i, og hvordan dere mener det skal være – gjerne med lenker eller gode forklaringer på ting selv. Dette er selvfølgelig veldig avhengig av hva artikkelen handler om, men dere skjønner poenget.

Om cirka en måned, den 30. August, så vil vi trekke ut en tilfeldig artikkel som er skrevet siden i dag, og legge ut en avstemming over de kommentarene som vi synes fortjener en Slingbox fra den artikkelen. Da vil den avstemmingen telle femti prosent, min stemme 25 prosent, og Jon Stødles stemme 25 prosent. Det vi si at dere lesere også får en viss kontroll over hvem som kan vinne denne premien.

Men som dere har skjønt nå så er det viktig at dere kommenterer framover, og at det er en mening i kommentarene, noe som bidrar til noe positivt for andre lesere også. Dette kan være litt vanskelig noen ganger, det skjønner jeg, men vi er ikke så altfor strenge heller – bare bruk litt fornuft når dere kommenterer. En annen ting som er viktig er at dere bruker deres riktige email-adresse da dette er den eneste måten vi kan kontakte dere på etterpå. Og for dere som lurte, nei vi kommer ikke til å spamme dere.

Hvis vi får nok interesse rundt denne konkurransen så kan det hende at vi får flere sponsorer som kan bidra med flere premier, men dette er ikke noe vi kan love. Det vi derimot kan love dere er at dette ikke er siste gangen at vi vil kjøre igang en slik konkurranse, eller «giveaway» – kall det hva dere vil.

Konkurransen starter f.o.m. neste artikkel. Så hva synes dere, vil det bli noen interesse rundt dette?


[Vi forbeholder oss retten til å endre sluttdato hvis interessen er for lav, men dette er lite sannsynlig!]

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...