Hvilke norske IT og data-nettsider leser du?

Jeg planlegger en test vi skal gjøre her i Teknonytt om veldig kort tid, det vi skal teste er IT og data-magasiner på nett. Med dette mener jeg altså ikke blogger, selv om blogger ofte kan være bedre og mer underholdende enn mange av de store datamagasinene. Men jeg er interessert i å høre hvilke slike nettsteder akkurat du leser, jeg vil ha med rundt ti alternativer som skal testes, men her vil også de to store riks-avisene være med. Grunnen til dette er at jeg vil se hvordan VG og Dagbladet behandler den økende andelen teknologi-interesserte som leser deres respektive nettsider.

Forslag som jeg har til nå er sider som: Itavisen, Dingz, Digi.no, DinSide Data, IDG.no, MacWorld.no, Teknofil.no, også videre. Jeg håper at jeg kan få noen kommentarer eller eposter hvor dere kan tipse meg om hvilke nettsteder dere vil ha med i testen, men også om hva en slik test bør inneholde. Hva er viktig for deg når du bruker tid på et slikt nettsted? Jeg har satt et krav om at nettsiden skal være norsk, ikke være en blogg, populær og godt kjent fra før. Dere skjønner tegninga, ikke sant?

Så vær så snill å kom med noen gode forslag hvis du leser dette, det tar deg max 5 minutter, men det er kun hvis du er relativ treg på tastaturet, 2 minutter ligger nok nærmere sannheten.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...