Hvilke norske IT og data-nettsider leser du?

Jeg planlegger en test vi skal gjøre her i Teknonytt om veldig kort tid, det vi skal teste er IT og data-magasiner på nett. Med dette mener jeg altså ikke blogger, selv om blogger ofte kan være bedre og mer underholdende enn mange av de store datamagasinene. Men jeg er interessert i å høre hvilke slike nettsteder akkurat du leser, jeg vil ha med rundt ti alternativer som skal testes, men her vil også de to store riks-avisene være med. Grunnen til dette er at jeg vil se hvordan VG og Dagbladet behandler den økende andelen teknologi-interesserte som leser deres respektive nettsider.

Forslag som jeg har til nå er sider som: Itavisen, Dingz, Digi.no, DinSide Data, IDG.no, MacWorld.no, Teknofil.no, også videre. Jeg håper at jeg kan få noen kommentarer eller eposter hvor dere kan tipse meg om hvilke nettsteder dere vil ha med i testen, men også om hva en slik test bør inneholde. Hva er viktig for deg når du bruker tid på et slikt nettsted? Jeg har satt et krav om at nettsiden skal være norsk, ikke være en blogg, populær og godt kjent fra før. Dere skjønner tegninga, ikke sant?

Så vær så snill å kom med noen gode forslag hvis du leser dette, det tar deg max 5 minutter, men det er kun hvis du er relativ treg på tastaturet, 2 minutter ligger nok nærmere sannheten.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...