La hobbyen din for teknologi få en kontrast

Vi vet alle sammen at det er sunt å ha hobbyer, og hvis tiden under pandemien har lært oss noe som helst, så er det at vi virkelig har hatt behov for å utvikle horisonten vår enda litt til, sånn at vi har kunnet utfordre oss selv nok til å tilfredsstille alle de forskjellige behovene man har. Og selv om man kanskje føler at den interessen man har innenfor teknologisk utvikling er mer enn nok, er det faktisk veldig sunt å ha flere interesser, sånn at vi kan utvikle flere sider av hjernen samtidig.

Det er mange ting man kan velge som hobbyer. For eksempel er en interesse i teknologisk utvikling, som er veldig mental, fin å ha og særlig når man supplerer den med en eller to andre hobbyer, som kan stimulere oss på flere forskjellige måter. For selv om man kanskje føler at den ene hobbyen er nok, så har både kroppen og hjernen vår behov for andre ting også, og det å ha dette vil kunne skape masse frihet i både kroppen og hodet vårt, som vil gagne interessen vi i utgangspunktet hadde.

Velg en kreativ hobby

I tillegg til en teknisk interesse, er det fint å kunne ha en interesse som lar deg fokusere på å ikke tenke, men heller gi mer plass til at hjernen og kreativiteten får lov til å utfold seg. Hvis man har interesse som grunner i noe teknisk, kan det være veldig fint å velge en kreativ hobby som for eksempel oljemaling, for her handler det i høy grad om å forstå teknikkene og ideene bak for å kunne gjøre det bra, noe som kan stimulere denne interessens samtidig.

Oljemaling er en av de eldste kunstartene og har vært populær gjennom hele historien. Her handler det mye om teknikk, og om å lære seg alle de måten man kan bruke materialene på. Det er veldig annerledes enn å male på andre måter, og gir deg mulighet til å virkelig tenke på en helt ny måte. Malingen må for eksempel tørke mellom lagene, noe som gjør at prosessen innebærer mange pauser, der man kan reflektere over hva man skal lage videre.

Oljemaling er en veldig spennende hobby som både gir deg lov til å fokusere på det tekniske og det kreative, og er en veldig fin kontrast til en interesse innenfor teknologi – og hvem sier at du ikke kan male akkurat det du vil? Du trenger nemlig på ingen måte å male blomster eller frukt, som oljemalingen er kjent for.

Velg en fysisk hobby

I tillegg til å ha en interesse for teknologi og en hobby som for eksempel oljemaling, er det veldig fint å velge seg en fysisk hobby som for eksempel tennis, løping, fotball eller annen fysisk aktivitet. Når man har alle disse tre som en del av hverdagen, er det ikke mye man trenger. Det gir deg både fysiske og mentale stimuli, som vil påvirke deg positivt i hverdagen på alle mulige måter.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...