Last ned TV-serier fra streamingtjenesten Hulu

Den populære streamingtjenesten Hulu tilbyr de nyeste TV-seriene som er tilgjengelig i det amerikanske markedet i dag. Dette er anerkjente TV-serier som du normalt ikke kan se i Norge.

Streamingtjenesten Hulu er eid av det velkjente selskapet The Walt Disney, og ble grunnlagt allerede i 2007. Siden den gang har Hulu banet vei for at stadig flere kjente TV-serier er tilgjengelig for amerikanske seere.

Vi vil i denne artikkelen redegjøre for hvordan du kan benytte deg av streamingtjenesten Hulu ved å benytte programmet Audials Movie. Ved å bruke dette programmet kan du laste ned, streame og lagre kjente TV-serier på datamaskinen din.

Slik laster du ned TV-serier fra Hulu

  1. Begynn med å laste ned programmet. Dette programmet kan installeres på samtlige datamaskiner som er Windows-baserte uten at programmet må registreres. Dersom du er usikker på om dette programmet passer for deg kan du først laste ned en gratis demoversjon.
  • Når Audials Movie er installert på datamaskinen din kan du starte programmet i Windows. Finn deretter frem til programmet Audials Movie og velg alternativet Video Streaming på venstre side. Du får deretter opp to kategorier, og må da velge kategorien Videoopptak.

Deretter vil det komme til syne en oversikt over samtlige streamingtjenester som du kan velge mellom. Her finner du kjente aktører som blant annet Hulu, Netflix, Amazon Video og You Tube. Velg så aktøren Hulu for deretter å se om streamingtjenesten åpner seg i nettleseren Chrome eller Firefox.

Velg så filmen du ønsker å spille av, ta opp eller laste ned. Audials Movie vil da starte opptak av den Hulu filmen som du har valgt. For å oppnå best resultat må du sørge for at filmen spilles av i originalstørrelse og kvalitet.

  • Det ferdige opptaket av filmen finner du i en oversikt på høyre side inne på Audials Movie. Filmen er i utgangspunktet tatt opp i videoformatet MP4. Du kan derimot endre videoformatet før du starter filmen. Audials Movie tillater at du kan spille av filmen direkte i programmet. Du kan også lagre filmen på harddisken din eller overføre den til en annen enhet.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...