LittleShoot: nettbasert LimeWire

LittleShoot er en nettapplikasjon som er laget av de samme utviklerne som lager LimeWire. Og formålet med applikasjonen er det samme – en P2P-applikasjon med mange funksjoner som savnes i LimeWire.

littleshoot

Utviklerne bak LimeWire har nå laget et nettbasert «peer-to-peer»-verktøy, verktøyet har fått navnet LittleShoot. Mens andre P2P fildelingsverktøy er egne skrivebordsprogrammer, så skal LittleShoot kun brukes i nettleseren. Hvis det du har hørt til nå høres fristende ut – vent til vi forteller om funksjonene til nettapplikasjonen.

Søk – Last ned – Streaming

Man kan søke etter audio, video-filer, bilder, dokumenter og applikasjoner i nettleseren, og ved hjelp av en innebygd mediaplayer så kan man til og med streame lyd og video fra LittleShoot-applikasjonen uten å må vente til nedlastingen er ferdig.

For å få denne nettapplikasjonen til å fungere, så må man installere en 22MB stor nettleser-plugin. Men her er det også et stort minus når det gjelder hvor mye RAM denne applikasjonen «spiser» – under testing har den «spist» rundt 100 MB RAM, noe som er betydelig.

Utrolig mange kilder å søke i

Tilbake til funksjoner igjen – for det er her LittleShoot viser sin styrke. Man kan søke i blant annet disse kildene fra den nettbaserte P2P-applikasjonen: LimeWire, LittleShoot, YouTube, Flickr, og mye mer. På dette punktet så er LittleShoot helt fantastisk, ingen skrivebordsapplikasjoner er nødvendig.

Nyttegjør seg av «Peer to Peer»

LittleShoot bruker som sagt «peer to peer»-teknologi, og på grunn av dette så lastes filer ned fra flere forskjellige maskiner samtidig. Og tjenesten forsøker også å hente filer fra datamaskiner som ligger nærmest deg geografisk, noe som øker hastigheten betraktelig.

Det er også veldig enkelt å dele filer du har på din datamaskin med andre brukere av LittleShoot, for kun ved hjelp av noen få klikk så kan man velge filer fra datamaskinen og sette igang delingen av dem. Med engang dette er gjort, så kan andre brukere starte streamingen og nedlastingen av filene rett fra din datamaskin. Og skulle du være bekymret for opplastingshastigheten din, så kan vi trøste deg med at så snart andre brukere har lastet ned en del av filene du deler, så vil de være med på å «dra lasset» sammen med deg.

LittleShoot finner du her .

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...