TED: Automatisk torrent-nedlasting av tv-serier

Bruker du hver eneste uke tid på å finne den siste episoden av din favoritt-tv-serie i diverse torrent-sider? Les om programmet som automatiserer dette for deg.

ted_fe

Det er hardt å være norsk, spesielt hvis man er tv-fanatiker og følger med på amerikanske tv-serier. Det er begrenset hva som blir sendt her i Norge, og når det først blir sendt så er allerede sesong 3 gått av stabelen i USA.

Så, hva gjør man når man ønsker å følge med på en serie før den har fått mugg på seg? Enten så kjøper man serien på DVD, eller så laster man ned tv-seriene på internett, enten det er ulovlig eller ei.

Selve debatten om fildeling tar vi ikke i denne artikkelen, men hvis du ønsker å uttale deg om det så er det en egen tråd i forumet vårt til dette.

TED er et program som kan hjelpe oss å med å finne og laste ned våre favoritt-serier automatisk, et program som fungerer i Mac OSX, Windows, og Linux. Når man bruker dette programmet så starter man med å legge til de tv-seriene man ønsker å se på, når man finner en tv-serie man ønsker å følge videre så velger man hvilken episode og sesong man vil starte med. Dermed vil TED søke igjennom et arkiv på nettet hvor det blant annet er gitt informasjon om når disse episodene er på luften i USA, og laste ned seriene automatisk når de har gått på tv der.

Selve nedlastingen skjer ved hjelp av din primære torrent-klient.

ted3
Bildet: Hovedvinduet til TED

 

TED gir også mulighet til å kjøpe tv-seriene hvis man ønsker dette, utviklerne bak programmet får en liten prosent av kjøpet hvis du gjør dette.

TED kan lastes ned her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...