Microsoft OneNote

Microsoft har en super pakke med hjelpemidler og programmer som kan gjøre hverdagen litt enklere. Mange bruker nok Word, Excel og PowerPoint både en og to ganger i løpet av uka. OneNote er et annet program som kan gjøre hverdagen litt enklere, spesielt om du er student, elev eller om du trenger å ta notater i løpet av dagen.

OneNote er et oversiktlig og godt program som er enkelt å bruke. Her får du muligheten til å skrive notater, samtidig som det enkelt å holde orden på alle de forskjellige notatene. Vi skal fortelle alt du trenger å vite om denne flotte programvaren, samtidig som vi skal gi deg noen gode tips til hvordan den kan brukes på den mest effektive måten.

Få styr på notatene dine

OneNote gjør det lett for deg å holde styr på alle notatene du tar i løpet av en uke. Her kan du nemlig lage notatbøker som du kan gi forskjellige navn. Dette kan være forskjellige fag eller forskjellige prosjekter på jobb. Innenfor de forskjellige notatbøkene kan du også lage kapitler slik at det er enkelt å ha full oversikt over alt som er inne i notatbøkene dine. Kanskje er det et kapittel i et fag eller kanskje en del av et prosjekt. Inne i de forskjellige kapitlene eller underkategoriene har du også muligheten til å legge inn forskjellige sider.

Denne flotte programvaren gjør det også mulig for deg å legge inn bilder eller modeller og så tegne på bildene etterpå. På den måten er det enkelt å ta notater hvis du for eksempel har biologi eller om du driver med et prosjekt der du for eksempel trenger å tegne mål på et prosjekt. Med andre ord så kan OneNote gjøre hverdagen på både skole og jobb utrolig mye enklere for deg som skriver mye notater eller som ønsker en digital notatbok.

Det siste vi vil ta frem er også hvor enkelt det er å bruke OneNote på flere enheter. Det betyr at du enkelt kan tegne opp noe på et nettbrett og deretter skrive noe annet i samme dokument datamaskinen senere.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...
Forrige artikkel
Neste artikkel