MTVs nye nettsted inneholder hele deres arkiv med musikkvideoer

MTV har lansert en ny og spennende nettside hvor man kan spille av musikkvideoer i høy kvalitet fra hele arkivet deres, man kan også lime de inn i sin blogg/nettside.

Hele MTVs arkiv tilgjengelig på nett

En ny tidsepoke for Musikk-elskere er kommet, for på deres nye nettsted er det nå mulig å spille alt som finnes i MTVs musikkvideo-arkiv, helt lovlig og gratis. Lenge har det vært mulig å finne det meste av musikkvideoer i YouTubes arkiv, men disse videoene har vært preget av dårlig kvalitet, og ikke minst det faktum at de er i gråsonen over hva som er lovlig eller ikke. Så hva er det som er så stort akkurat nå da? har YouTube inngått en avtale med MTV?

God kvalitet og embed

Det eksisterer ingen avtale mellom YouTube og MTV, heldigvis – for MTV har nettopp lansert en helt ny nettside som i praksis fungerer som deres arkiv – man finner alt som er spillt på deres tv-kanal her, noe vi egentlig kan tolke som alt som i det hele tatt finnes av interessant internasjonal musikk. Men det stopper ikke her, for disse musikkvideoene er lagt ut i relativ høy kvalitet, og kan limes inn i nettsteder og blogger med en embed-kode på samme måte som andre store videonettsider tilbyr sine brukere. Kvaliteten blir av mange sammelignet med blant annet Hulu (les hvordan man bruker Hulu i Norge), noe som er langt over pari, ihvertfall når det gjelder musikkvideo.

Man kan i tillegg til å finne de vanlige musikkvideoene også finne sanger fra diverse show som for eksempel VH1 Storytellers og MTV Unplugged, og med tanke på hvor ung denne nettsiden er så kan vi nok vente mye mer i nær framtid.

Test MTVs nye nettsted selv for å se hvor enormt stort arkivet deres er, du kan finne den på følgende nettadresse:

Her er en video fra MTVs nye nettsted (Nirvana – The Man Who Sold the World):

Nirvana |MTV Music

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...