Nå kan du lytte til Spotify, offline!

Betalende kunder kan nå høre på Spotify offline.

Musikk tjenesten Spotify sikter på å øke betalende medlemmer ved å tilby muligheten til å laste ned sanger til  datamaskinen.
Spotify går offline. Ikke på en dårlig måte, men på en potensielt lønnsom måte. Fra i dag vil «Premium» abonnenter til musikkstreaming tjenesten kunne få velge sine spillelister og sette dem til å være ’tilgjengelig offline’. Ifølge Spotify vil «spillelistene vil da være synkronisert til datamaskinen slik at du kan høre på dine favoritt låter selv om Internett-forbindelsen går ned eller om du er på et sommerhus med ingen forbindelse i det hele tatt.»

Spotify viser hvordan det vil bli seende ut for Premium brukere
Spotify viser hvordan det vil bli seende ut for Premium brukere

Det interessante spørsmålet som vi ikke har kunnet fastslå, men som utvilsomt vil bli undersøkt i stor detalj av Spotify Premium-eier geeks rundt i Europa er: har sangene noen Digital Rights Management (DRM) festet?

Spotify streamer i det patent-frie Ogg Vorbis-formatet, men det kan faktisk se hva du har lyttet til, på en Mac for eksempel, finner du de sangene du har lyttet til eller kan være i ferd med å lyttet til i et uklart format i /Library/Caches/com.spotify.client/Storage/.

Spørsmålet nå er om dette vil bety at flere vil melde seg for Premium. Den siste gangen var det en offentlig erklæring var det at noe som 2% av brukerne av Spotify har gått for Premium.

Men – Spotify på den stasjonære maskinen din? Hva er poenget? Har du ikke alltid sangene dine med deg på en digital musikkspiller hvis du vil ha dem? Må si det høres ut som et merkelig steg for å oppmuntre folk til å bruke datamaskiner til å lagre sanger på igjen..

Men likevel, hvis Spotify Premium høres ut som noe du vil ha, kan du nå betale for Premium abonnement via PayPal også.

Oppdatering: Offline funksjonen er nå live, og Spotify har spesifisert at du kan lagre opptil 3333 sanger på opptil tre enheter, inkludert mobiltelefonen din.
Du er nødt til å ha siste versjon av Spotify, og det kan hende du må logge ut og inn igjen for å se det. Dette gjelder bare for Premium eiere, selvfølgelig.

Så – vil dette gjøre deg mer ivrig til å betale for Spotify?


Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...