På leiting etter en skikkelig IM-klient til iPhone?

Det finnes mange forskjellige IM klienter tilgjengelig i AppStore til iPhone og iPod Touch, og i flere prisklasser. Vi har selv testet flere av de, men vi har virkelig latt oss impornere av en av de, nemlig BeejiveIM.

Først og fremst må vi bare si at programmet ikke er gratis, og ligger vel egentlig i klassen «litt dyrt» i AppStore. Prisen er på ca 18 dollar, som tilsvarer ca 113 norske kroner. Det er også verdt å nevne at vi absolutt synes at det er verdt det, hvis behovet er tilstede.

Støttede protokoller:

  • AIM / MobileME
  • Google Talk
  • ICQ
  • Jabber
  • MSN / Windows Live
  • MySpace IM
  • Yahoo! Messenger

Programmet har et par småting som vi liker veldig godt, og som trekker dette programmet høyere opp enn de andre konkurrentene fra AppStore. Det er blant annet støtte for «landscape-mode», altså å kunne skrive meldinger i landskapsmodus. Med tanke på MSN (og andre protokoller), så støtter den også «Grupper», slik at du fremdeles enkelt kan finne frem til kontaktene dine. For å få opp tastaturet «tapper» du en gang på skjermen, og skal du ha det vekk tapper du en gang til på skjermen. Dermed er det lettere å lesere store innlegg uten at tastaturet er i veien.

Og de to siste tingene vi skal nevne er at programmet støtter vibrering (gjelder da selvfølgelig bare iPhone), og at du kan fortsette å være pålogget etter å ha lukket programmet.

Datatrafikk

Impornerende nok bruker programmet veldig lite datatrafikk, og du sløser ikke vekk hele kvoten med mb fra abbonomentet ditt med bruk av programmet. Vi ble veldig glad når vi fant ut at det også fungerer utmerket med en noe svak EDGE-dekning. Bruk med 3G dekning og WiFi går selføgelig strålende.

Konklusjon

Eneste negative å si på programmet BeejiveIM er prisen. Ellers byr det på alt som trengs, og fungerer utmerket. Anbefales sterkt, og er etter min mening verdt prisen.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...