Prøv Viaplay 1 uke gratis

Viaplay er en strømmetjeneste i premiumklassen i Norge og tilbyr et omfattende utvalg av underholdning fra filmer og TV-serier til sport og barneprogrammer. Platformen eies av Viaplay Group, og tilbyr innhold gjennom en abonnementsbasert modell, så brukerne kan nyte sine favorittserier, sportsarrangementer og andre ting, på forskjellige enheter. Med sitt rike bibliotek og brukervennlige grensesnitt har Viaplay blitt et populært valg for norske seere som søker strømming av høy premium-kvalitet.

Hvis du er en underholdningsentusiast som ønsker å utforske en tjeneste som tilbyr noe for alle, er Viaplay det perfekte valget. Med muligheten til å prøve Viaplay gratis i en uke, har du en utmerket sjanse til å oppleve hva denne plattformen har å tilby uten å måtte binde deg til et abonnement med en gang.

Om Viaplay

Viaplay er en svært populær nordisk streaming-plattform som tilbyr et bredt innhold for abonnenter i norden. Viaplay ble lansert i 2007 i Sverige og har så ekspandert betraktelig. Viaplay tilbyr et bredt utvalg av TV-serier, filmer, sport og originalproduksjoner til abonnenter i Skandinavia og Baltikum.

Få Viaplay gratis – Hvordan får du 1 uke gratis

Du kan teste tjenesten enkelt ved å registrere deg på Viaplay.no, velge abonnement og aktivere den gratis prøveperioden. Husk å avbestille før 7 dager hvis du ikke vil fortsette etter prøvetiden. Ønsker du å se på Viaplay gjennom mobilen kan det være lurt å se de billigste mobilabonnement for deg.

Er du nysgjerrig på hva Viaplay er eller har du kanskje funnet et program som bare tilbys gjennom Viaplay? Prøv 1 uke gratis for å se om det er noe for deg. 

Prøv Viaplay Film & Serier 1 uke gratis

En av de mest attraktive funksjonene ved Viaplay er det brede utvalget av filmer og TV-serier. Enten du er interessert i thrillere, romantiske komedier, eller barnevennlige filmer, finner du noe som passer din smak. Å prøve denne delen av Viaplay gratis i en uke gir deg en ypperlig mulighet til å dykke ned i populære serier og oppdage nye favoritter uten noen økonomisk forpliktelse.

Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter prøveperioden, vil abonnementet ditt automatisk fornyes til standardprisen på 159 kr per måned.

Få Viaplay rabattkode og spar penger

Viaplay tilbyr ofte spesielle rabatter og kampanjer til nye og eksisterende kunder. Ved å registrere deg for deres nyhetsbrev eller følge dem på sosiale medier, kan du motta eksklusive rabattkoder som hjelper deg å spare penger på abonnementet ditt.

Disse rabattkodene kan gi deg betydelige besparelser på månedsabonnementet, noe som gjør det enda mer attraktivt å velge Viaplay som din strømmetjeneste.

Hvad kan du se på Viaplay?

Viaplay sitt innholdsbibliotek er imponerende og variert. Her er en oversikt over hva du kan forvente å finne:

Viaplay Film & Serier

Film & Serier-pakken er perfekt for dem som elsker filmer og TV-serier. Prissatt til 159 kroner i måneden, gir denne pakken abonnenter tilgang til en stor samling av filmer – alt fra Hollywood-blockbustere til indie-filmer – samt et omfattende utvalg av TV-serier, inkludert eksklusive Viaplay Originals. Denne pakken er ideell for seere som ønsker et rikt utvalg av underholdning uten de ekstra kostnadene for sportsinnhold.

Viaplay Medium 

For seere som liker både underholdning og sport, tilbyr Medium-pakken – til 399 kroner i måneden – en balansert miks av begge deler. Denne pakken inkluderer alt innhold tilgjengelig i Film & Serier-pakken, pluss ekstra sportsdekning. Abonnenter vil kunne se live sportsarrangementer, inkludert fotballkamper, ishockey og mye mer, som gjør pakken til et flott alternativ for sportsentusiaster som ikke vil gå glipp av sine favorittlag og sportsturneringer.

Viaplay Total

Total-pakken er Viaplays mest omfattende tilbud – til 749 kroner i måneden. Denne pakken inkluderer alt som er tilgjengelig i Film & Serier og Medium-pakkene, sammen med et omfattende sportsinnhold. Abonnenter får tilgang til et premiumutvalg av sportsarrangementer, inkludert eksklusive rettigheter til Premier League og andre store ligaer og turneringer. Denne pakken er perfekt for seere som ønsker å få i både pose og sekk, med det aller beste innenfor både underholdning og sport.

Viaplay Sport

For de som er lidenskapelig opptatt av sport, er Viaplay Sport-abonnementet et ypperlig valg. Her får du tilgang til live-sendinger av populære sportsbegivenheter som Premier League, UEFA Europa League, UFC, Bundesliga, og mye mer. Prisen for Viaplay Sport er 399 kr per måned, og det er ingen bindingstid.

Registrer deg hos Viaplay 

Det er enkelt og greit å komme i gang med Viaplay. Her er en trinnvis veiledning for å hjelpe deg med å registrere deg og kunne begynne å ha glede av tjenesten: 

Trinn 1: Opprett en konto 

Besøk Viaplays nettside og klikk inn på “Prøv Viaplay”. Skriv inn e-postadressen din og opprett et passord for å opprette Viaplay-kontoen din. 

Trinn 2: Velg en pakke 

Etter at du har opprettet kontoen din, vil du bli bedt om å velge en abonnementspakke som passer til dine behov. Uansett om du foretrekker filmer og serier, sport eller en kombinasjon av begge, har Viaplay en pakke for deg. 

Trinn 3: Legg til betalingsdetaljer 

Deretter mangler du bare å skrive inn betalingsinformasjonen din, for å aktivere abonnementet ditt. Viaplay aksepterer de fleste kredittkort, inkludert Visa, MasterCard og American Express. Sørg for at betalingsdetaljene dine er korrekte for å unngå avbrudd i tjenesten. 

Trinn 4: Begynn å se 

Så snart betalingen er bekreftet, kan du umiddelbart begynne å utforske Viaplays store innholdsbibliotek. Last ned Viaplay-appen på din foretrukne enhet, logg inn med den nye kontoen din og nyt ubegrenset strømming av dine favorittprogrammer, filmer og sportsarrangementer.

Ubegrenset underholdning

Viaplay tilbyr ubegrenset underholdning for hele familien. Fra de nyeste kinofilmene til klassiske TV-serier og barnevennlige programmer, vil du aldri gå tom for ting å se på. Dette gjør Viaplay til et ideelt valg for både enslige personer og familier som ønsker en helhetlig underholdningsopplevelse.

Stopp når du vil – ingen bindingstider

En av de store fordelene med Viaplay er fleksibiliteten. Du kan avslutte abonnementet ditt når som helst, uten bindingstid eller ekstra kostnader. Dette gjør det enkelt å tilpasse abonnementet til din livsstil og behov, uten å være bundet til lange kontrakter.

Se offline – ta underholdningen med deg hvor du vil

Med Viaplay-appen kan du laste ned serier og filmer for å se dem offline, uavhengig av hvor du befinner deg. Ta med dine favoritter på reiser, til hytta eller andre steder uten internett-tilgang. Denne fleksibiliteten lar deg glede deg over Viaplay-innholdet ditt når og hvor du måtte ønske.

Live-sport på Viaplay

Viaplay er kjent for sin omfattende dekning av live-sport. Enten du er interessert i fotball, motorsport, eller vintersport, finner du det her. Med Viaplay Sport og Viaplay Total-abonnementene kan du se alle kampene live med ekspertsendinger og analyser, noe som gir deg en førsteklasses sportsopplevelse rett hjem i stua.

Følg de største ligaene og turneringene innen fotball, ishockey, motorsport og mer – rett fra din egen enhet. Nyt direktekringkastingen av Premier League, NHL, Formel 1 og andre topp-arrangementer som de skjer, uansett hvor du befinner deg.

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster Viaplay i måneden? 

Viaplay tilbyr forskjellige abonnementspakker med varierende priser: Den grunnleggende Film & Serier-pakken koster 159 kroner i måneden, Medium-pakken tilgjengelig for 399 kroner i måneden. mens det mest omfattende alternativet, Total-pakken, er prissatt til 749 kroner i måneden.

Kan man få Viaplay gratis? 

Ja, Viaplay tilbyr en ukes gratis prøveperiode for nye brukere som registrerer seg for Film & Serier-pakken. Denne prøveperioden lar potensielle abonnenter utforske innholdet som er tilgjengelig på Viaplay før de forplikter seg til et betalt abonnement.

Hvordan kan man leie film på Viaplay?

Det er lett å leie film på Viaplay. Bla gjennom utleieutvalget på Viaplays nettside eller på appen, velg den filmen du vil se og følg instruksjonene på skjermen for å leie filmen med din registrerte betalingsmetode. Når du har leid filmen, kan du se den så mange ganger du vil i løpet av leieperioden.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...