Smartfilm.tv: Samling av Teknologi-videoer

2008-06-19_1331

Vanlig tv er snart et fremmedord i mitt hjem – både jeg, min samboer, og min bror som for tiden leier i samme bolig som oss vier vår tid til digital underholdning. Med digital underholdning så mener jeg ikke vanlig tv i RiksTV-pakken eller viasat’s parabol-pakker, jeg mener istedet video i form av podcaster, leie av video på nett, og noen få ganger så ser vi på web-tv. Dette er noe vi ikke er alene om, flere og flere bruker datamaskinen og internettet til å la seg underholde med slikt innhold.

Og for oss som ikke bare bruker nettet til videounderholdning, men også er veldig interessert i teknologi ellers så er det masse av videoinnhold på nettet som kan underholde oss i en mannsalder. Problemet er bare at man ikke bestandig har tid til å lete igjennom nettet etter gode videopodcaster og annet godt videoinnhold, det tar rett og slett altfor mye tid. Dessuten så skal det endel til for at man skal vite om alle de gode videoene som finnes også. Vi har selvfølgelig RSS og programvare som f.eks. iTunes, Miro og Adobe Mediaplayer til slikt,  men det hadde jo vært greit med en nettside som gjør jobben for deg ved å finne godt videoinnhold, som hovedsaklig har teknologi som tema.

Og her kommer Smartfilm.tv inn i bildet, denne siden er hovedsaklig engelskspråklig, men er man virkelig teknologi-interessert og glad i godt videoinnhold så må man kunne engelsk i dag for å få skikkelig utbytte av interesse. Smartfilm.tv er kun et prøveprosjekt som vil gå over et par måneder (hvis det blir en suksess så vil siden selvfølgelig leve mye lenger enn dette), dette er en nettside som hovedsaklig samler gode teknologipodcaster og andre teknovideoer slik at man lett skal kunne finne og se dem. Alle podcaster som er faste innslag på siden blir oppdatert med engang en episode er lansert på nettet, og sidens podcastbibliotek vil bli større etterhvert som tiden går.

Man kan også finne annet videoinnhold enn podcaster på Smartfilm.tv, følgende kategorier kan man også finne: Fun, Games, Girls, LiveStreaming, Movie Trailers, Tech, Video Tutorials, VLogs.

Det jobbes som sagt kontinuerlig med å få et større videobibliotek.

Hvis det er noen videoer, kategorier, podcaster, etc som dere mener mangler på siden så ta kontakt på [email protected] for å komme med forslag, noe som mottas med stor takknemlighet.

Du kan finne SmartFilm.tv her.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...