StreamDesk: Se live-streamer på skrivebordet

Følger du med på en eller annen live-stream, eller lifecasting? Hvis du er en fan av streamer som Chris Pirillo, Bwana.tv, Digg Town Halls, iJustine (til alle gutter/menn som ikke vet hvem hun er – skam på dere, hun burde vært et eget fag på skolen), TWIT Live, Hak5, etc – da bør du se nærmere på det jeg skal vise deg nå.


streamdesk.png

StreamDesk er et program som fungerer både i Windows og Mac, men hva er det? Det er et skrivebordsprogram som gir deg en mye lettere tilgang til de største live-streamene (eller lifecasting vil noen kalle det) fra steder som UStream, CNET, TWIT Live, WyldRyde, også videre. Hvis du allerede er en stor fan av slike sendinger så er dette en mye enklere måte for deg å nå det på, og hvis du ikke har så stor kjennskap til dette så kan jeg anbefale å ihvertfall prøve det slik at du kan gjøre deg opp din egen mening om dette er noe du kan følge med på.

Det er forskjellig hvordan folk reagerer på dette media-konseptet, men det som er positivt med det er at man kan underholdes og komme i samtaler med vanlige folk fra hele verden som deler din egen interesse, og dette gjør man visuelt sammen med flere andre. Det er ikke et to-veis-medium som vi er vant med fra tv og vanlig video, men en måte å skape kommunikasjon mellom skaperen (den/de som underholder) og de som ser på, i tillegg til at seerne også kan kommunisere seg imellom på flere av disse live-streaming-tjenestene.

Når programmet er startet opp på en Mac så kan det tilsynelatende se ut som ingenting skjer, men det man da må gjøre er å bruke menylinjen øverst i skjermbildet og klikke der det står «Streams». Dermed kan man velge fra et stort utvalg av gode streamer som kan underholde eller hjelpe deg med å slå ihjel tid.

StreamDesk kan lastes ned på denne nettsiden, og fungerer som sagt i både Windows og Mac OS X.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...