Tesla billån

Det er mange som drømmer om å kjøpe seg en skikkelig fet bil og i dagens Norge er det å kjøre en Tesla virkelig en drøm for mange. Å velge en Tesla er ikke bare status fordi det er en bra bil, men også fordi det er et bærekraftig valg og i kraft av at det blir mer og mer viktig, får det også høyere og høyere status å velge bærekraftig. Tesla har vært trendsettere når det kommer til akkurat det når det kommer til bilmarkedet og er noe de skal være stolte av å ha fått til.

Tesla er et amerikansk el-bil-selskap som ble startet i 2003 og er oppkalt etter grunnleggeren Nikola Tesla. Selv om selskapet ble opprettet allerede i 2003 var det ikke før i 2008 at Tesla introduserte sin aller første modell, Tesla Roadster, på markedet. Den skapte, ikke overraskende, stor internasjonal oppmerksomhet, og var den første ordentlige el-bilen som også var en sportsbil. Og dette er ikke bare bare.

For inntil Tesla kom på markedet var det å kjøre el-bil noe som mange så på som litt teit og i hvert fall ikke noe som var særlig kult. Det var noe som de som var fanatisk opptatt av miljø gjorde, men ikke noe som den vanlige manne i gata, og i hvert fall ikke noen som setter trender, ville kjøre. Men Tesla snudde alt det på hodet og har gjort el-bilen til noe av det hotteste på markedet. Det i seg selv er imponerende.

Lån til Tesla gjennom finansieringspartner

Når det kommer til å finansiere et Tesla billån er det flere måter å gjøre det på. Å snakke med banken sin er kanskje den mest opplagte, men man kan også søke om både finasiering og leasing gjennom en Tesla-foretrukket partner. Her kan det være mye å hente i forhold til gode renter og vilkår, men det er selvsagt alltid smart å lese det med smått – uansett om man velger å finansiere gjennom en Tesla-foretrukket partner eller sin egen bank.

Lån til Tesla gjennom din egen bank

Når man skal låne penger til å finansiere en Tesla kan man ikke bare gå gjennom de partnerne Tesla har når det kommer til finansiering. Det er selvsagt en mulighet å gå gjennom sin egen bank hvis man ønsker det. Det å ha alle lånene sine samlet et sted kan være en grunn til at man ønsker å gjøre det, men det kan være bra å være ekstra oppmerksom på hva man kommer til å betale i for eksempel renter og andre omkostninger.

Noen ganger kan det absolutt være mest gunstig å få et billån finansiert gjennom sin egen bank. Det er viktig at man undersøker begge muligheter og finne ut av hva som er smartest. Hvis du ender opp med å velge din egen bank skal du snarest mulig sende den signerte kontrakten din hos Tesla videre og følge opp med banken i forhold til betalingen. Det å kunne gi Tesla dokumentasjon skal se senest sju dager før man får bilen levert for at kjøpet er gyldig.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...
Forrige artikkel
Neste artikkel