Vista er ikke SSD-vennlig

Teknologien ruller videre, og når det gjelder lagring, på et høyere tempo enn noen sinne. Flash-minne begynner å bli aktuelt som en erstatter for den eldgamle harddisken, og sistnevnte blir både mindre og større på en gang.

Dog, når harddiskene blir byttet ut med SSD-lagring (flash), fører det til komplikasjoner med enkelte operativsystemer. Og da spesielt Vista, som ifølge produsenten SanDisk er langt fra SSD-vennlig.

De mener Vista inneholder applikasjoner som ikke er i nærheten av å være optimalisert mot flash-basert lagring. I hvert fall med SanDisks brikker, som ifølge selskapet selv henger etter konkurrentene i teknologi, fordi de tidligere ikke var klar over Vistas dårlige kompatiblitet med SSD-lagring.

Uttalelsene er ifølge DailyTech stikk i strid med selskapets tidligere påstander fra 2007, når de understreket at SanDisks SSD-brikker var 100 prosent kompatible med Windows Vista.

Windows XP — som viser til bedre resultater på flash-basert minne enn sin storebror — fungerer ifølge SanDisk også bra på deres brikker.

Det påstås at SanDisk har en for lav lese- og skrivehastighet på sine flash-brikker, og at det kan være årsaken til produsentens Vista-problemer. For eksempel har OCZ kommet med en brikke som viser eksemplariske resultater i Microsofts nyeste operativsystem.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...