Anmeldelse av Avast Premium Security

Det kan være svært vanskelig å vite hvilket antivirusprogram man skal velge. Valgene er så uendelig mange. Derimot er ikke alle like bra. Det er enormt viktig å være godt beskyttet mot ulike trusler som lurer rundt på Internett. Derfor bør du ta dette valget på ytterste alvor.

En av de mest kjente antivirusleverandørene er Avast. Du har garantert hørt om dem. Dette er et selskap som er svært anerkjent blant ekspertene, og de har ligget oppe i toppen lenge.

Før hadde Avast tre betalingsløsninger hva gjaldt sikkerhetsprogramvare. De hadde navnene Avast Internet Security, Avast Pro og Avast Premier. Nå er disse slått sammen til én pakke – Avast Premium Security. Dette gjør det enda enklere for forbrukerne, noe vi setter stor pris på.

Last ned – Klikk her

Avast Premium Security har alt du trenger. Med i programmet får du et stort utvalg funksjoner for sikkerhet, ytelse og personvern. For foruten å holde PC-en fri for farlig programvare, vil det rense systemet ditt slik at det får bedre ytelse, og det vil ivareta den personlige informasjonen din.

De seneste årene har Avast hevdet seg svært godt i ulike antivirustester. Det er bevist at programmet er en kløpper på å oppdage trusler – noe det gjør uten å påvirke systemressursene mer enn nødvendig.

En brannmur som regulerer nettilgangen er også inkludert. I tillegg følger det med på hvilke programmer som nylig har blitt administrert. Det finnes store tilpasningsmuligheter.

En av antivirusprogrammenes oppgaver er å oppdage falske nettsider, og på den måten forhindre kapring av DNS. Det følger også med på om WiFi-nettverkene du kobler deg til er trygge, og kommer med et beskyttelsesskjold mot løsepengeprogramvare.

Vern om din personlige informasjon

Personvernet vårt er svært sårbart når vi surfer rundt på nettet. I Avast-pakken får du med nettkamerabeskyttelse, filmakulator og passordbank. I tillegg får du en kraftig beskyttelse for det du har av følsom informasjon.

Ønsker du i tillegg VPN – noe vi absolutt anbefaler – kan du få med dette for en liten ekstra sum per måned, med Avast SecureLine VPN. Foruten å gjøre nettsurfingen enda mer privat, kan du med VPN også omgå geografiske blokkeringer.

Du bør også sørge for at din personlige informasjon forblir personlig, og ikke havner i hendene på ondsinnede mennesker. Dette får du med AntiTrack Premium. Dette krever – i likhet med SecureLine VPN – et ekstra abonnement. Ønsker du begge disse bør du like godt gå for Avast Ultimate, der de er med i pakken.

Forleng PC-ens levetid

Du har sikkert merket at PC-en din blir tregere og tregere etter hvert som du bruker den. Dette er spesielt tilfelle dersom du ikke passer på å ta en real opprydding fra tid til annen. Avast Premium Security har en super funksjon som hjelper deg med dette.

Foruten alt dette kan Avast Premium Security hjelpe deg med å finne utdaterte drivere og programvareoppdatering. Om du ikke passer på disse tingene, vil datamaskinen din begynne å oppføre seg tregere, og du kan også oppleve at den krasjer. I tillegg kan utdaterte programmer utgjøre en sikkerhetsrisiko.

Beskytt flere enheter

Du kan velge et abonnement som gjelder for flere enheter. Avast Premium Security kan brukes både på Mac, Windows-, iOS- og Android-enheter.

Last ned – Klikk her

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...