Enorme tabber gjort i Photoshop

Se fem tabber utført av proffesjonelle i Photoshop, de taler for seg selv.

Fotópia.no hadde idag en morsom artikkel hvor 10 store Photoshoptabber ble vist, og her skal man være glad for at det kun er tabber i et fotoredigeringsprogram det er snakk om, noe annet ville blitt for skummelt. Vi tenkte å vise dere fem av dem, for å se resten så besøker du kilden vår – Fotópia.no.

Bilde 1

200810301833.jpg

Dette bildet er tatt fra en undertøyskatalog, og det kan stilles spørsmål om det er noen fra «den andre siden» som har handen på skulderen til modellen. Eller er det bare en Photoshoptabbe?

Bilde 2

200810301834.jpg

Når man studerer dette bildet så kan man spørre seg hvor underkjeven til damen har gjort av seg, man blir liksom ikke helt enig med seg selv om dette er et bilde fra den nyeste Saw-filmen, eller om det er en Photoshoptabbe.

Bilde 3

200810301835.jpg

Har du hørt om den hodeløse rytter før? Vel, her er den hodeløse basketballsspiller – nok en stor Photoshoptabbe, og man kan spørre seg selv om vedkommende som har redigert dette har vært helt våken.


Bilde 4

200810301835.jpg

Lever skyggen sitt eget liv i dette bildet? Isåfall så må det være et mye mer lukratift liv når det gjelder karbohydrater, for damen som projekterer skyggen er betydelig tynnere – kan det være slik at modellen ble veid for tung i denne sammenhengen, og dermed et offer for nok en Photoshoptabbe?

Bilde 5

200810301836.jpg

Hvem i svarte natten er det som reflekteres i skjermen på laptopen? Er det et spøkelse, eller nok en Photoshoptabbe?

Som et svar på mine retoriske spørsmål gjennom hele artikkelen så er alle bildene et resultat av Photoshoptabber.

Hvis du ønsker å se flere Photoshoptabber så besøker du enten vår kilde til denne artikkelen – Fotopia.no, eller Photoshopdisasters.blogspot.com hvor du kan finne en mengde av dem.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...