Google Image Ripper gir Googles bildesøk et løft

Selv om Googles bildesøk er et godt verktøy som mange millioner daglig bruker til daglig, så er det langt ifra perfekt. En av de tingene som savnes er muligheten til å filtrere søket bedre, i tillegg til at det er utrolig tungvindt at man bare får se miniatyrbilder i resultatene. Her er en løsning på dette problemet.

google-image-ripper

Bildet: Google image Ripper er et genialt og enkelt verktøy å bruke når man ønsker å søke etter bilder med visse kriterier.

Googles bildesøk er et genialt verktøy som er relativt enkelt å bruke, noe som kjennetegner de fleste av Googles søkeverktøy og webapplikasjoner. Men selv om dette er et godt verktøy, så opplever man ofte problemer når man ønsker å spesifisere søket litt mer, eller når man rett og slett er lei av å få miniatyrbilder i søkeresultatene istedet for bildenes virkelige størrelse.

Direkte til godsakene

Et verktøy som tar disse problemene på alvor er Google Image Ripper, et verktøy som gjør søking etter bilder til en morsom og enkel lek. Dette verktøyets slagord er «No more thumbnails, straight to the good stuff», et slagord de til de grader holder.

For Google Image Ripper (GIR) henter resultatene fra Google bildesøk og gjenngir dem i den orginale størrelsen, noe som helt klart sparer oss for tid og krefter. Men det stopper ikke der, for GIR har et par ess til i ermet – i tillegg til å la deg søke etter bilder ved hjelp av vanlige søkeord/nøkkelord, så kan du med dette verktøyet også filtrere resultatene med følgende kriterier:

  • Størrelse: icon, small, medium, xlarge, xxlarge, huge og all sizes.
  • Type: any, news, face, clipart, lineart og photo.
  • Man kan også velge å filtrere bort bilder som ikke er egnet på en arbeids- eller skole-datamaskins skjerm.

Du finner Google Image Ripper her.


Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...