Problemer med å installere programmer i Windows 7?

0
637


Hvis du sliter med å installere opptil flere programmer i Windows 7, så er det mest sannsynlig ikke på grunn av mangel på kompatiblitet. Problemet er mest sannsynlig bug som oppstår når man bruker MSI installeringsfiler i Windows 7.

<strong>Bildet</strong>: Mange sliter med å installere nye programmer i Windows 7 Beta (foto: Gizmodo).

Bildet: Mange opplever problemer med å installere nye programmer i Windows 7 Beta, vi har løsningen på dette problemet (Foto: Gizmodo)

Løsningen

Du har to valg hvis du opplever dette problemet i Windows 7, du kan enten vente til Microsoft kommer med en patch som fikser dette automatisk, eller følge denne korte guiden:

  1. Åpne kommandolinjen som administrator – åpne startmenyen og søk etter CMD, og høyreklikk på Command Prompt før du velger «Run as Administrator».
  2. I kommandolinjen skriver du følgende: reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
  3. Trykk Enter.

Når dette er gjort så vil det på nytt være mulig å installere programvare i Windows 7. Enkelt og greit.

Tipse Teknonytt/Gjesteskribent

Har du noen Windows, Linux eller Mac-tips du ønsker å få publisert i Teknonytt eller Bitnett? Send oss en epost på [email protected], og du vil bli kreditert hvis tipset blir publisert.

Hvis du i tillegg driver en egen blogg eller nettside, så vil du også få en utlenke fra Teknonytt med DoFollow. Teknonytt har i dag Pagerank 5, så dette vil helt klart være lønnsomt for deg.

Vi er også på utkikk etter skribenter og gjesteskribenter, så det er bare å ta kontakt hvis du mener at du er rette mann/kvinne for denne jobben.