Kopier, klipp ut og lim inn i neste oppdatering av iPhone?

En funksjon som er veldig savnet i iPhone og iPod Touch er muligheten til å klippe ut, kopiere og lime inn. Men i følge MacNN kan det virke som dette vil komme i en senere firmware-versjon, kanskje allerede i versjon 2.1.

Bakgrunnen til at de skriver om dette er at flere av deres kilder har gravd litt i iPhone WebKit framework-koden for den neste iPhone firmware-versjon 2.1. I denne koden har de funnet flere funksjoner som ikke er støttet per dags dato, og en av dem er altså muligheten til å kopiere, klippe ut og lime inn. MacNN har tidligerer skrevet at de har en stor interesse for å legge til denne funksjonen i iPhone, men det er ikke satt noen tidsfrist for når det vil komme.

Firmwaren inneholder også en referanse til en mobilradio-funksjon, noe som kan indikere at Apple håper på å støtte internett-radio i framtiden, istedet for at vi må hente det igjennom tredjeparts programmer.

En annen ting som kanskje vil komme hvis man skal tolke 2.1 firmewaren er støtte for sving-for-sving i GPSen til telefonen, noe som i likhet med mange andre savnede funksjoner burde vært støttet for lenge siden eller ihvertfall nå.

Så da gjennstår det bare å se om og når dette kommer.

NB! Nok engang vil jeg minne om konkurransen vår. Du deltar i denne ved å kommentere våre saker med nyttige eller konstruktive kommentarer. Det nytter altså ikke å skrive et, to, eller tre ord i en setning hvor du banner og kjiper deg. ;) Bare seriøse kommentarer som gir andre lesere av Teknonytt noe er godkjent!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...