Denne YouTube-funksjonen må du bare se!

200807261444.jpg

Selv om denne artikkelen er lagt under nyheter-kategorien så er ikke dette dagens nyhet akkurat, det er faktisk ikke gårsdagens heller. Men for mange er dette fortsatt noe som er ukjent, og slik kan det ikke være – funksjonen jeg skal fortelle om nå er alt for nyttig til å ikke bli oppdaget av flere YouTubere.

Funksjonen jeg skal skrive om heter «YouTube Annotations» og gir brukerne av YouTube en sjanse til å legge til interaktive kommentarer i sine videoer. Man kan legge til bakgrunnsinformasjon , lage steg-for-steg-historier hvor personen som ser videoen blir ført til neste del av historien basert på sine valg (litt som et dataspill faktisk, se videoene som jeg lenker til under for å se hva jeg mener). En annen ting som gjør det mye enklere for bloggere og webmastere å bruke YouTube er at man nå kan legge til lenker i videoene også, hvis du lager en video for din nettside eller blogg så kan du lenke dit istedet for å redigere videoen med en statisk link som ikke kan trykkes på. For å si det enkelt så kan man legge inn tekst hvor som helst i videoen, både interaktiv og vanlig tekst, og dette uten å bruke et redigeringsprogram.

Her er tre videoer som viser hvordan man kan bruke dette på en kreativ måte: shell game, skydiving adventure og magic trick.

Les og lær mer om dette på denne siden, og i YouTube’s blogg.

Videoen under viser noen eksempler på hvordan man kan bruke YouTube Annotations:


Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...