Lær deg HTML og PHP med norske videoguider – helt gratis!

Hvis du er interessert i å lære PHP eller HTML så vet du sikkert allerede at man kan finne informasjon og lærdom på nettet. Problemet er at det meste er på engelsk, og det beste koster penger. Dette løser lan-arrangementet Vollar med sin nettside. Her finner du flotte videoer som er både gratis og på norsk, dessuten så er det hele gjennomført på en rolig og lettfattelig måte.

php.png

Den norske Digg-klonen Kudos har fått mye pepper det siste året, mange mener at nettsiden har blitt et offer for spammere, og at lite blir gjort for å blitt disse problemene. Men av og til beviser Kudos hvorfor det bør være en del datainteresserte’s surfehverdag da det kommer noe skikkelige gullkorn og overrasker alle og enhver. En av disse gullkornene kom jeg over idag da jeg så en sak som hadde stormet til toppen av Kudos i løpet av kort tid, og dette var for en gangs skyld en velfortjent førsteplass. Jeg snakker om en nettside som i utgangspunktet er laget for og av deltakere av et lite lan som arrangeres en til to ganger årlig – Lan Vollar.

Men heldigvis for oss datainteresserte som ønsker å lære eller lære mer om HTML og PHP så er hjemmesiden deres tilgjengelig for alle. Og videoene man finner her holder en overraskende god kvalitet og det man trenger å lære blir forklart veldig godt. Jeg anbefaler alle som har lyst til å lære mer om PHP og HTML å ta turen innom denne nettsiden. Nettsiden er til og med krydret med litt nerdehumor.

Er det noen lesere som ønsker å lære mer om PHP og HTML, eller kanskje det er noen som kan en del om dette fra før? Kom med din historie i kommentarfeltet, kanskje du kan komme med tips til andre programmerings-spirer også?

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...