Lån smått med Folkia

Innimellom står man i en situasjon der man har bruk for å låne penger. Dette kan være hvis det har skjedd en ulykke du må betale for, eller hvis du skal finansierer et viktig kjøp. Uansett hva det er så finnes det en rekke lånemuligheter der ute, og det er viktig å undersøke de forskjellige tilbudene slik at du får de beste lånevilkårene og det mest gunstige lånet som mulig.

Folkia er en långiver som spesialiserer seg på smålån. Dette passer for deg som ønsker å låne beløp på mellom 2 000 og 20 000 kr. De tilbyr usikrede forbrukslån og tar dermed kun sikkerhet i deg som låntaker. Du trenger ikke å opplyse hva du skal bruke pengene til, ettersom Folkia ikke krever dette ved utbetaling. Du kan søke om lånet gratis, og du vil få pengene på din konto innen kort tid.

Hva er et usikrede lån

Et usikkert lån kan kanskje høre skremmende ut, men i virkeligheten handler det ikke om at lånet er usikkert. Det betyr at låntaker ikke tar sikkerhet i dine personlige eiendeler, og det er denne type lån Folkia tilbyr. Dette finnes forskjellige typer usikrede lån, hos Folkia tilbyr de forbrukslån. Et forbrukslån karakteriseres ved at du kan bruke det til det du selv vil. Du er du trenger derfor ikke å opplyse hvor pengene skal brukes, og er heller ikke bunnet til å bruke de på en spesifikk ting, slik du er ved boliglån, billån og båtlån.  Et forbrukslån passer til deg som trenger litt ekstra penger til hverdagshendelser.

Slik søker du lån

Du kan søke om lån hos Folkia via deres nettsider. Det er en enkel prosess, som kun tar noen få minutter. Du må bare vite hvor mye du trenger å låne, hvor lang tid du vil ha til å betale tilbake, samt noen personlige opplysninger om deg. Folkia bruker dette til å danne et bilde av din personlige økonomi, og er med på å bestemme lånevilkårene. Som en ekstra sikkerhet, bruker Folkia Bank-ID og du blir presentert for deres gjeldsvilkår. Når du har godkjent disse, er søknaden sendt. Dersom søknaden blir godkjent før klokken 13.00 på hverdager, vil du høyst sannsynlig få pengene allerede før klokken 17.00 samme dag.

Bruk en lånekalkulator

En lånekalkulator er et godt redskap for deg som ønsker søke lån, men vil vite noe mer om hva det reelt kommer til å koste deg. I en lånekalkulator kan du legge inn hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang nedbetalingsperiode du trenger. Kalkulatoren regner dermed ut hva terminbeløpet blir, og hvor høy renten blir. Dette gir deg bedre kontroll over fremtidige utgifter, og det blir trygger og mer oversiktlige å ta opp lån.

Når man innimellom har bruk for litt ekstra penger en måned, er det godt å vite at det er långivere som kan hjelpe deg. Det er enkelt å søke om lån hos Folkia og ønsker du å låne små beløp i form av forbrukslån, er dette en perfekt mulighet for deg.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...