Hvordan få gratis VPN

Er du lei av filmene og seriene som tilbys på de strømmetjenestene du har i dag? Eller føler du deg utsatt og usikker når du surfer på nett? Dette er et vanlig problem for mange, men heldigvis finnes det en løsning.

En VPN-forbindelse vil hjelpe deg med å være mer sikker og privat på nett og den kan åpne en tunnel av muligheter. VPN står for Virtuelt Privat Nettverk og hjelper deg med å kryptere dine opplysninger og skjule din IP-adresse. Dette gjør det umulig for internettutbydere, websider og nettlesere å finne informasjon om deg, eller følge dine online aktiviteter. Du kan også bruke tjenesten til å utvide tilbudet hos din strømmetjeneste

Et hav av film der ute

Dersom du har et abonnement på en strømmetjeneste, som for eksempel Netflix, får du dessverre kun tilgang til et begrenset innhold. Film- og seriebiblioteket til mange strømmetjenester er nemlig enormt mye større enn det man skulle tro, men på grunn av opphavsrett og lisenser, er det ikke alt man har tilgang til om man bor i Norge. Amerikansk Netflix har faktisk hundrevis av nye titler, som du kan utforske helt gratis. Det eneste du trenger er å laste ned en gratis vpn.

Hvordan få gratis VPN

Det er enklere enn man tror å få en gratis VPN. Det eneste du må gjøre er å laste ned et VPN-program til pc-en din. Du kan også få det på smarttelefon og nettbrett, og noen utbydere har egne apper til dette som tilbys i App Store eller Play Store. Når du har lastet ned programmet eller appen du ønsker å bruke, må du koble den opp til den serveren du ønsker å bruke. Dette kan for eksempel være en amerikansk server, dersom du ønsker å kikke på filmer herfra. Nå har du skapt en sikker tunnel mellom deg og serveren, og neste steg er å koble deg på nett og starte å surfe!

Hvilken VPN skal jeg velge?

For å gjøre det lettere å finne ut hvilken VPN-tilbud du burde benytte deg av, kan du besøke https://vpntest.no/. Her får du gode VPN-anmeldelser slik at du gjør det riktige valgene når du velger. Anmeldelsene er objektive og grundige, her kan du også få råd fra en gruppe eksperter. De har kåret de beste VPN for Norge i 2021 og har blant annet helt egne VPN for å se amerikansk Netflix. Dersom du ikke ønsker å betale for en VPN har vpntesten laget en liste over de beste gratistjenestene som tilbys på markedet. Les også om mulighetene for VPN og hva akkurat du kan bruke det til, her.

Nå vet du hvordan du kan laste ned en helt gratis VPN, slik at du kan være trygg på nett, og få tilgang til en helt ny verden av innhold. Du har muligheten til å se helt nye filmer og serier, på en strømmetjeneste du allerede har abonnement på, uten å betale ekstra kostnader. Det er enkelt og lønnsomt, prøv det selv i dag og nyt en spennende filmmaraton.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...